Battlefield 4: Final Stand CZ

Cena s DPH
469 Kč
Cena bez DPH: 388 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 265464
ElectronicCZ titulky

Battlefield 4: Final Stand CZ [PC CIAB]

Battlefield 4: Final Stand je jedním z pěti rozšiřujících balíčků ke hře Battlefield 4 obsažených v balíčku Battlefield 4: Premium .

Rozšíření přenáší boj do rozsáhlé ruské zimní krajiny, protože válka se blíží k epickému rozuzlení. Ve snaze změnit vývoj války začíná Panázijská koalice používat experimentální prototypy zbraní, vozidel a výstroje. Převezměte kontrolu nad high-tech Vznášedlové tankem HT-95 Levkas s univerzální schopností pohybu a schopností pohybovat se i bokem. Vyzkoušejte výkonný nový zničující rotační kanón Rorschach MK-1 a smrtící vysoce rychlostní dron XD-1 Accipiter. Ovládněte zcela nové high-tech doplňky, abyste získali převahu na zcela novém bojišti s drsnými bouřkami zuřícími nad obrovskou zemí, při boji proti pěchotě v přísně tajných vojenských základnách ukrytých v horách, nebo při vedení Vašeho týmu k vítězství pod sibiřskou hvězdnou oblohou. Je to poslední část aktivní války, nebo začátek dlouhé studené?



  • 4 zcela nové multiplayerové mapy rozkládající se v arktických zemích (Operation Whiteout, Hammerhead, Hangar 21, Giants of Karelia).
  • 4 nová vozidla a zbraně (experimentální Vznášedlové tank HT-95 Levkas, sněžný skútr, rotační kanón Rorschach MK-1 a dálkově ovládaný vysoce rychlostní dron vyzbrojen lehký kulometem XD-1 Accipiter).
  • Zcela nové doplňky, které Vám poskytnou výhodu na bojišti (detektor cílů, který se připojuje k odstřelovací puška a vy karabinám a DS-3 Decoy, zařízení, které zobrazuje falešné body na mapě soupeřova týmu, aby se zdálo, že v blízkosti se nacházejí nepřátelé).
  • 13 nových úkolů.



    Datadisk vyžaduje základní hru Battlefield 4 CZ a připojení k síti internet!

    Balení hry obsahuje pouze přístupový kód ke stažení datadisku z oficiálních stránek EA. Fyzický nosič CD/DVD není obsahem balení!

  • Titul obsahuje následující jazykové lokalizace:
    CZ titulkyEN dabingDE dabingPL dabing

    Recenze na Battlefield 4: Final Stand CZ

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.