BioShock BioShock 2 (Ultimate Rapture Edition)[PS3]-BAZAR (použité zboží)

Cena s DPH
539 Kč
Osobitní režim 0% DPH
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 261571
2K

BioShock BioShock 2 (Ultimate Rapture Edition)[PS3]-BAZAR (použité zboží)

  • hra je z výkupu a je 100 % funkení a odzkoušená
  • obal bez poškození, médium bez škrábanců
  • smluvní záruka 6 měsíců

Popis nového produktu:

Balení obsahuje hry BioShock , BioShock 2 a bonusový obsah.

BioShock
BioShock je pokračováním System Shock, akční série s RPG prvky, odehrávajícím se v silně atmosférickém prostředí města Rapture. Je to revoluční střílečka, která navždy změní vnímání FPS. Jde dál než jsou zažité scénáře a statické světy a vytváří živý, jedinečný a nepředvídatelný FPS zážitek. BioShock je FPS nové generace.

Poté co vaše letadlo ztroskotá v ledových vodách, objevíte zrezivělou batysféru a sestoupíte do Rapture, města, skrytého pod mořem. Z města, původně vybudovaného jako ideální společenství pro vyvolené s genetickým potenciálem z řad vědců, umělců a průmyslníků, se ale idealismus vytratil. Díky experimentům s látkou ADAM vznikla řada agresivních či velmi bizarních mutantů. Podmořské město se stalo bizarním místem, kde bezpečnostní systémy postupně selhávají a oceán si chce vzít zpět, co mu kdysi patřilo. Čeká Vás jen město plné mrtvol, jehož chodbami se potulují mocní strážci a malá děvčátka okrádají mrtvoly a kde Vás geneticky zmutovaní obyvatelé mohou propadnout na každém rohu. V tomto tvrdém světě jste nuceni zapojit všechny síly v boji o přežití.

  • Převezměte kontrolu nad svým světem hackování mechanických zařízení, ovládáním bezpečnostních věží a vytvářením unikátních předmětů, které rozhodnou o vašem přežití.
  • Vylepšete své zbraně iontovými gely, výbušninami a jedy, díky kterým jejich přizpůsobíte nepřítelem a prostředí.
  • Geneticky modifikujte své tělo v desítkách plasmových stanic rozmístěných po městě, které Vás posílí fantastickými a často groteskními schopnostmi.
  • Prozkoumejte živý svět ovládaný umělou inteligencí Ecological, kde mají obyvatelé zajímavé a vzájemně navazující vztahy, které ovlivní váš zážitek ze hry.
  • Zažijte věrnou grafiku nové generace, která živě znázorňuje ztracené město ve stylu art deco s nejdetailnější zvýrazněnými a nejreálnější vyobrazenými vodními efekty, jaké byly kdy byly vyvinuty ve videohře.
  • Vybírejte smysluplné volby a dělejte vyzrálá rozhodnutí, která nakonec vyvrcholí otázkou:"Využijete nevinných přeživších města Rapture ... nebo je zachráníte?"
  • Jako přídavek k originálnímu revolučnímu hernímu zážitku si můžete ve verzi pro PlayStation 3 vychutnat zcela nový režim obtížnosti (Survivor) a podporu trofejí během přezkoumávání města Rapture. A tu nový zážitek nekončí. K dispozici je stahovatelný BioShock obsah exkluzivně jen pro PlayStation 3.

    BioShock 2
    Přibližně 10 let po událostech z původní hry BioShock Rapture opět rezonuje hříchy minulosti. Podél pobřeží Atlantského oceánu unáší monstrum holčičky a přináší je zpět do podmořského města Rapture. Jste úplně první Big Daddy, který cestuje přes zchátralé a krásné opuštěné město, nahánějící neviditelného nepřítele při hledání odpovědí a snaze o vlastní přežití.

    Multiplayerový režim ve hře BioShock 2 nabízí bohatý zážitek, který rozšiřuje cenami ověnčenou BioShock hratelnost. Odehrává se během úpadku města Rapture kde převezmete roli plazmidového testovacího subjektu v podvodním městě, které jste poprvé prozkoumali v původním BioShock -u. Musíte využívat všechny prvky z herních nástrojů abyste přežili, protože celá hloubka BioShock zážitku je propracovaná a přeměněna na unikátní multiplayer zážitek, jaký můžete zažít jen v Rapture.

  • Inovativní vylepšení přinášejí novou hloubku a rozměr do každé potyčky. Nové prvky, jako je například schopnost používat dvě zbraně, nebo plasmidy, Vám umožňují vytvářet vzrušující kombinace.
  • Příběh, odehrávající se přibližně 10 let po událostech z původní hry BioShock , pokračuje epickým a ještě intenzivnějším putováním jedním z najokúzľujúcejších a nejděsivějších fiktivních světů, jaké byly kdy vytvořeny.
  • Ovládejte původní prototyp Big Daddy-ho, ikonický a kultovní symbol BioShock-u a zažijte syrovou sílu nejobávanějších obyvatel Rapture v boji s mocnými novými nepřáteli.
  • Nová a jedinečná výprava slouží jako nástroj pro pokračování jednoho z nejuznávanějších herních dějů.
  • Sbírejte zkušenostní body v průběhu hry, abyste získali přístup k novým zbraním, plasmidem a předmětem v režimu multiplayer, které můžete použít k vytvoření stovek různých kombinací, které Vám umožňují vytvořit jedinečnou postavu, která odpovídá Vašemu hernímu stylu.
  • V režimu multiplayer se zhostíte role občanů Rapture a přímo se zúčastněte občanské války, která zničila Rapture.
  • Zažijte Rapture předtím, než ho opět zalil oceán a zapojte se do boje v ikonických prostředích v místech, jako jsou Kashmir Restaurant a Mercury Suites, jež byly od základu přepracovány pro režim multiplayer.

    Ultimate Rapture Edition obsahuje navíc:

  • Stahovatelný obsah do hry BioShock "Plasmid and Gene Tonic Pack", který obsahuje Sonic Boom (schopnost silou odstrčil nepřátel), Machine Buster 1 a 2 (zvyšuje schopnost poškodit bezpečnostní zařízení), EVE Saver (snižuje spotřebu EVE při využívání plasmidů) a Vending Expert 1 a 2 (snižuje ceny v automatech).
  • Stahovatelný obsah do hry BioShock "The Challenge Rooms". Tyto místnosti Vám nabízejí možnost podílet se na výzvách, jako například porazit Big Daddy-ho bez použití jakýchkoliv útočných zbraní, nebo plasmidů. Tyto výzvy jsou rozmístěny na různých místech v Rapture, které jste dosud neviděli. Mohou být velmi krátké, ale každému BioShock fanouškovi přinášejí zajímavý herní zážitek.
  • Stahovatelný obsah do hry BioShock 2 "Sinclair Solutions Test Pack" je přídavkem pro multiplayerový režim v BioShock 2 (zvyšuje maximální úroveň na 50, přináší 2 odemykatelné postavy, 20 nových odemykatelných experimentů pro úroveň postavy 41 a vyšší, třetí vylepšení pro všechny zbraně a 5 nových masek.
  • stahovatelná singleplayerová kampaň do hry BioShock 2 "Minerva’s Den" přináší nádherný příběh, který se zabývá soupeřením mezi brilantním matematikem Charlesem M. Porterem a inženýrům Reedem Wahl, fascinující, úžasné místo k přezkoumání a nových nepřátel jako je například nový Big Daddy, novou zbraň (iontový laser) a nový plazmid.
  • Stahovatelný obsah do hry BioShock 2 "Rapture Metro", který obsahuje 6 multiplayerových map (Dionysus Park, Fighting McDonaugh’s, Fontaine Fisheries, Pauper' s Drop, Siren Alley, a Smuggler’s Hideout), nový herní režim (Kill 'em Kindle), možnost zvýšit maximální úroveň Vaší postavy na 50 a možnost začít znovu se speciální maskou.
  • Stahovatelný obsah do hry BioShock 2 "The Protector Trials", což jsou v podstatě výzvy jako"Challenge Rooms", které se odehrávají během událostí v BioShock 2 .

  • Recenze na BioShock BioShock 2 (Ultimate Rapture Edition)[PS3]-BAZAR (použité zboží)

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.