Bioshock CZ PC DVD

Cena s DPH
129 Kč
Cena bez DPH: 107 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 7588
2K

Bioshock CZ [PC DVD]

Pokračování akční série s RPG prvky System Shock, odehrávající se v silně atmosférickém prostředí města Rapture, jež vzniklo jako nepodařený pokus o ráj pro vyvolené s genetickým potenciálem pod mořskou hladinou.

Díky experimentům s látkou ADAM však vznikla řada agresivních či velmi bizarních mutantů. Podmořské město se tak stalo bizarním místem plným mutantů, kde bezpečnostní systémy postupně selhávají a oceán si chce vzít zpět, co mu kdysi patřilo. V tomto tvrdém světě budete nuceni zapojit všechny síly v boji o přežití.

Bioshock je revoluční střílečka, která navždy změní vnímání FPS. Poté co Vaše letadlo ztroskotá v ledových vodách, objevíte zrezivělou batysféru a sestoupíte do Rapture. Město, skryté pod mořem bylo zbudováno pro vyvolené s genetickým potenciálem z řad vědců, umělců a průmyslníků. Najdete zde město plné kadáverů, které chodbami se potulují mocní strážci a malá děvčátka okrádají mrtvé. Geneticky zmutovaní obyvatelé vás mohou kdekoliv propadnout ...

  • Převezměte kontrolu nad svým světem s jezdícím mechanickým zařízením,
  • Velte bezpečnostní věži a ovládejte jedinečné schopnosti, které rozhodnou o Vašem přežití.
  • Vylepšete své zbraně iontovými gely, výbušninami a jedy, které přizpůsobte nepřátelům a prostředí.
  • Geneticky modifikujte své tělo pomocí desítku plasmových stanic rozmístěných po městě, které Vás posílí fantastickými a často groteskními schopnostmi.
  • Prozkoumejte obydlený svět poháněný ekologickou umělou inteligencí, kde mají obyvatelé zajímavé a vzájemně navazující vztahy, které ovlivní Váš zážitek ze hry.
  • Prozkoumejte věrnou grafiku nové generace, která živě znázorňuje ztracené město ve stylu art deco s detailně zvýrazněnými a reálně vyobrazenými vodními efekty, jaké byly kdy byly vyvinuty ve videohře.
  • Vyberte smysluplnou volbu a udělejte vyzrálá rozhodnutí, která nakonec vyvrcholí v závažnou otázku: Využijete nevinných přeživších města Raptu

  • Recenze na Bioshock CZ

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.