DCS: Black Shark PC DVD

Cena s DPH
859 Kč
Cena bez DPH: 710 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 49427
Eagle

DCS: Black Shark [PC DVD]



Tvůrci simulátoru Lock On přinášejí skutečný letecký simulátor bojové helikoptéry s plně funkčním 3D kokpitem včetně kompletní nabídky zbraňových systémů a reálných leteckých operací. Na druhou stranu, titul není určen jen pro ty, kteří hledají výzvu. Jedním kliknutím myši uděláte z vrtulníku ve stejném grafickém prostředí av stejné palubní výbavě, klasickou akční hru. Na své si tedy přijdou i ti, kteří chtějí jen střílet, nebo jen si připadat dobře i přesto, že o vrtulníku vědí jen to, že nevypadá jako letadlo. Výhoda této hry tedy spočívá v přizpůsobení simulátoru nejen vlastním schopnostem, ale také z hlediska obtížnosti simulátoru jako celku.

Model vrtulníku je naprogramován tak, aby dokázal reagovat na vnější vlivy okolního prostředí, ale také na nesprávné zacházení s vrtulníkem. Během nízkého letu nad korunami stromů můžete například rotorem zavadit o okolní předměty. Při tvrdém přistání můžete zlomit přední podvozek, nebo jej pouze nepatrně poškodit - na výsledku je to opět znát. Právě podvozkové soustavě vývojáři z hlediska akce a reakce věnovali vysokou pozornost. Totéž se týká rotorových listů, pohonné jednotky a komplexního vybavení v kokpitu.

3D kabina obsahuje každý spínač a každý budík, který je součástí reálného vrtulníku. Výhoda plynulé animace jehlových budíků i jednoduchého způsobu ovládání myší, usnadňuje využití 3D kabiny včetně ovládání v jakémkoliv režimu letu. Zvyknete si i na využívání radionavigačního vybavení včetně radiokomunikace, nebo letu s využitím autopilota .

DCS: Black Shark - PC - PlayGoSmart : hodnotenie 4 z 5 na základě 1 hodnocení.

Recenze na DCS: Black Shark

Zobrazeno 11 (z 1 hodnocení)
Celkem stran:   1  
od Zákazník 4 z 5 Hvězdiček! 04. 03. 2013
Zobrazeno 11 (z 1 hodnocení)
Celkem stran:   1