Black & White 2 PC DVD

Cena s DPH
209 Kč
Cena bez DPH: 173 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 5080
Electronic

Black & White 2 [PC DVD]

Dobře známý tvůrce her Peter Molyneux, je podepsán i pod hrou Black & White 2, která je pokračováním oblíbeného hitu Black & White .

V této strategické hře vystupuje hráč v roli mocného boha, který hledá své přívržence. Na své cestě se dostane do různých zemí, v nichž žije domorodé obyvatelstvo. S pomocí své zvířecí postavy musí získat respekt a úctu. Jak toho dosáhne, zda metodou cukru, či biče, je na Vás.

Hráč bude muset učinit zásadní rozhodnutí. Pokud se Vám podaří obyvatele země přesvědčit, že jste bůh, budete se muset rozhodnout, zda se o své svěřence budete dobře starat, stavět pro ně krásná a bezpečná města, nebo zvolíte cestu násilné vlády a přinesete zemi válku a smrt. Původní obyvatelstvo buď může žít dále v míru, nebo se rozdělit na armády, z nichž se každá bude snažit ovládnout zemi.

Vaše zvířecí postava bude provádět Vaše rozkazy a přání. Pomůže Vám vystavět města, nebo naopak šířit zkázu. Postava se od původní hry velmi rozvinula a nyní vystupuje v roli vojenského vůdce. Může se naučit různé strategie, vést armády do bitvy, a je výborně vyzbrojena útočnými i obrannými pomůckami.

Svět Black & White je Váš. Ale nezapomeňte - chcete-li mír, připravte se na válku. Rozpoutejte války a bitvy, nebo použijte své schopnosti k budování míru .

  • Objevujte a používejte nové prostředky, jako zemětřesení a sopky, které způsobí vznik lávových řek.
  • Zvolte si svoji pomocnou postavu, která Vám nejlépe vyhovuje. V nabídce je např. opice, kráva, lev a další.
  • Prozkoumejte a vytvořte nové formy zbraní, od mečů a luků po obléhací stroje. Postavte své vlastní obranné brány a valy.
  • Vytvořte a řiďte obrovské a různorodé armády.
  • Vytvořte osady s domy, farmami a dalšími stavbami, např. fontánami a zahradami (pokud vystupujete v roli boha) nebo sklady a gilotiny (pokud jste ďábel).
  • Použijte různé prostředky k trénování a zlepšování schopností zvířecí postav. Hole, biče, nebo si vytvořte své vlastní.
  • Různé druhy počasí, např.. déšť, sníh, mrholení a mlha.
  • Cesta vede 10 zeměmi, přičemž v k

  • Recenze na Black & White 2

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.