Blazing Angels: Squadrons of WWII Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Blazing Angels: Squadrons of WWII - PC DVDBlazing Angels: Squadrons of WWII - XBOX 360
Cena s DPH
519 Kč
Cena bez DPH: 429 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 9710
Ubisoft

Blazing Angels: Squadrons of WWII [PS3]

Arkádová válečná letecká akce, která vám nabízí možnost prožít v roli velitele letky elitních pilotů řadu slavných leteckých bitev 2. světové války.

K dispozici je celkem 20 příběhem spojených misí, které vás zavedou do vzdušného prostoru nad západní Evropu, severní Afrikou i do Pacifiku a zde se zúčastníte řady slavných bitev včetně bitvy o Anglii, japonského útoku na Pearl Harbor, bombardování Berlína, bitvy o ostrovy Midway, zabojujete si nad územím Maroka, nad ostrovem Okinawa, zúčastníte se invaze na Filipíny atp.

Na začátku kampaně jste naprostým nováčkem, stejně jako vaši spolubojovníci. Účastí v bojích však všichni získávají zkušenosti a na konci už jsou z vás i ostatních letecká esa se spoustou úspěšných akcí a sestřelů. Během jednotlivých misí vám jsou k dispozici různé bojové letouny vytvořené přesně podle svých skutečných předloh.

Kromě ovládání svého vlastního stroje je třeba se starat jako velitel letky také o své podřízené a spolubojovníky. Neovládá je však samozřejmě přímo. O to se stará AI, která ovšem na slovo poslouchá příkazy, které zadáváte přes jednoduchý příkazový systém. Není tudíž žádný problém vytvořit v případě nutnosti leteckou formaci odpovídající potřebám situace a síle i schopnostem nepřítele.

Vzhledem k tomu, že všechny letecké bitvy neprobíhaly pouze vysoko v oblacích, ale někdy i dosti nízko nad zemí, vytvořili tvůrci všechny lokality tak, aby alespoň zevrubně odpovídaly skutečnosti. Týká se to především typu terénu, porostu, architektury a významných budov.

Protože se jedná o arkádový titul, ovládání letadel postrádá jakékoli náznaky snahy o realistické pojetí. Na prvním místě je prostě přístupnost široké veřejnosti a okamžitá zábava. Leteckým esem se tudíž může stát úplně každý už po pár minutách hraní.

Vedle singleplayer kampaně hra nabízí i značnou porci zábavy v multiplayeru. Podporovány jsou souboje až 16 hráčů v několika módech. Mohou se tak utkat dva hráči v dramatickém dogfightu, nebo celé letky v epických online bitvách na obrovských mapách .

Recenze na Blazing Angels: Squadrons of WWII

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.