Blizzard Anthology (Platinová edice) PC CD

Cena s DPH
389 Kč
Cena bez DPH: 321 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 50131
Blizzard

Blizzard Anthology (Platinová edice) [PC CD]

Balení obsahuje hry: Diablo, Warcraft 2: Battle.net Edition, Starcraft a datadisk Starcraft: Brood War.

Diablo
Chaos rozprostřel svá křídla nad královstvím Khandaras. Neznámá temná síla prolétla zemí, uvrhujíc ji do občanské války a terorizuje obyvatelstvo.

Vypravte jste se za zdrojem zla, do města Tristramu. Spusťte se dolů, do středu země, skrze starobylou katedrálu. Hrajte v roli statečného bojovníka, prohnaného darebáka nebo tajemného čaroděje. Pokud se odvážíte hlouběji do labyrintu, budete objevovat zbraně, brnění a magické poklady a budete rozvíjet dovednosti a schopnosti své postavy.

WarCraft 2: Battle.net Edition
Exkluzivní balení WarCraft 2: Battle.net Edition obsahuje hru WarCraft 2: Tides of Darkness a její datadisk WarCraft 2: Beyond the Dark Portal. Proto vůbec na nic nečekejte a vrhněte se do víru bojů v temných lesích či ledových pláních. Velte fantastickým válečným strojem, včetně vzducholodí a námořních útočných lodí! Warcraft 2 na Vás čeká a s ním i nikdy nekončící boje lidí a orků. Navíc nabízí možnost hry po síti s osmi hráči a také možnost pomocí editoru vytvářet vlastní mise.

StarCraft + StarCraft: Brood War
Osud Galaxie je ve Vašich rukou. V daleké budoucnosti byla malá skupina vyhnanců z planety Země odsouzena bojovat o přežití kdesi na okraji galaxie. Sjednocené vládě Terranů se po určité době podařilo za pomoci vojenské síly, špionáže i podvodů nastolit křehký mír. Zásoby surovin a paliva však nebyly nevyčerpatelné a tak se musely národy Konfederace začít zajímat o bohaté světy jejich cizích sousedů, záhadných Protoss. Aby však celá záležitost byla ještě komplikovanější zdá se, že dosud neznámé brutální bytosti - Zergové - vstoupili do těchto galaxií a nemilosrdně ničí vše, co se jim postaví do cesty. Čas války se naplnil .

Recenze na Blizzard Anthology (Platinová edice)

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.