007: Blood Stone Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA 007: Blood Stone - PC DVD007: Blood Stone - PS3
Cena s DPH
519 Kč
Cena bez DPH: 429 Kč
 
Kód produktu: 54390
Activision

007: Blood Stone [XBOX 360]



Herní bondovka, která není vázána filmovým vzorem, na Vás útočí vyvážeností, akčními i závodními momenty okořeněným o původní scénář filmu. Děj příliš nevybočuje ze zažitého konceptu a nechybí v něm mezinárodní teroristé, sebevražedné mise a mnoho šperků včetně kaskadérských kousků. Těšte se na množství zvratů v ději a silné individuální postavy.

007: Blood Stone střídá automobilové honičky s přestřelkami i stealth pasážemi. Zápletka je původní, ale samozřejmě věrná sérii James Bond. Na starost ji dostal Bruce Feirstein, spoluscénárista filmů One World is not Enough a Golden Eye, tedy příběhově vydařených bondovek. Jako obvykle řešíte případ po celé zeměkouli, tentokrát mezi dějišti nechybí Istanbul, Bangkok, jižní Francie či Athény.

Ve hře najdete původní soundtrack včetně vlastní ústřední skladby, kterou napsala a nazpívala britská zpěvačka Joss Stone. Aby toho nebylo málo, přijala zpěvačka nabídku stát se herní "bond girl". Ve hře hraje roli Nicole Hunter, společenské prominentky obchodující s diamanty, která se s agentem 007 časem pěkně zaplete.

Nechybí ani další známé tváře, aby byla hra co najfilmovejšia a aby vlastně nebylo vůbec poznat, že nemá vzor v podobě samotného filmu. Virtuálnímu Bondovi tvář opět propůjčil Daniel Craig, který je jeho aktuálním představitelem. Úkoly M se, opět, ujala Judi Denchová. Všichni herci propůjčili také své hlasy.


Recenze na 007: Blood Stone

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.