Boffin 200

Cena s DPH
1 119 Kč
Cena bez DPH: 925 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 225169

Boffin 200

Rozviňte kreativitu svých ratolestí!

Elektronická stavebnice Boffin 200 je ideální hračka, která kromě zábavy Vašim dětem poskytne i možnost rozvinout kreativitu, a to již od osmi let! Stavebnice je složena až z 55 dílů, ze kterých je možné sestavit až 180 různých projektů-od jednoduchých obvodů až po komplexní systémy. Jako pomůcka ke stavbě slouží přiložený manuál, který obsahuje podrobné návody na stavbu projektů, a to vše v českém a slovenském jazyce. Navíc do svých projektů můžete zapojit i svůj MP3 přehrávač, a ovládat s ním světla a zvuky.

Základem každého projektu je deska, na kterou se prostě zakládají jednotlivé součástky podle návodu na konkrétní stavbu z manuálu. Všechny projekty je možné mezi sebou libovolně kombinovat a vytvořit mnoho a mnoho nových projektů. Napájení je zajištěno pomocí čtyř AA baterií, které nejsou součástí balení.

Stavebnice je ideálním zdrojem nekonečné zábavy, napomáhá Vašim ratolestem k rozvoji jemné motoriky a hlavně fantazie a kreativity. Navíc je kompatibilní se všemi dalšími stavebnicemi Boffin, díky čemuž máte téměř bezpočet možností, jak vytvořit zajímavé projekty.

  • Určeno pro děti: od 8 let
  • Počet dílů: 55 deska návod
  • Mezi dílky můžete najít: mikrofon, reproduktor, tranzistor, motor, optický kabel a mnoho dalšího.

  • Recenze na Boffin 200

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.