Bomberman Collection PC CD

Cena s DPH
259 Kč
Cena bez DPH: 214 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 55660
Hudson

Bomberman Collection [PC CD]



Balení obsahuje hry Bomberman, Bomberman '93 a Bomberman World.



Bomberman
Jak Bomberman se vyhněte monstrům, zatímco strategicky umísťujete bomby abyste zničili svých protivníků. Jednoduchá a návyková hra pro všechny věkové skupiny. Více než 15 různých vylepšení a předmětů. Různé herní režimy zahrnují nespočet unikátních úrovní

Vloupejte se do mechanické pevnosti a zachraňte unesenou dceru profesora ze spárů Black Bomberman-a. Eliminujte všechny nepřátele ve stanovené lhůtě a přesuňte se do další úrovně. Dávejte pozor na skryté vylepšení, protože Bomberman potřebuje všechno, co můžete najít, aby se dostal přes 8 misí a 64 úrovní!



  • 24 různých druhů nepřátelských postav
  • Pohyby každého z nepřátel jsou mírně odlišné, takže je nutné je pečlivě studovat
  • Jakmile zničíte všechny nepřátele, Bomberman může uniknout přes bránu
  • Pokud Vám vyprší čas, pozor na rychlých nepřátel



    Bomberman Battle
    Použijte bomby abyste porazili všechny nepřátele ve stanovené lhůtě a poté přejděte do další fáze přes ukrytý východ. Nepřátelé nemohou dotknout Vašeho Bomberman-a, pokud stojíte na bombě. Ale raději jděte dostat z cesty, dříve než vybuchne! Prostřílejte si cestu přes šest kol: Quarry Planets, Blossom Planets, Inferno Planets, Wither Planets, Surf Planets a Icicle Planets.



    Bomberman World
    Kde bylo, tam byli, byli jednou čtyři zlí Bomberman, nazývaní Dark Force Bombers, kteří se snažili přivést temnotu do světa Bombermana. Dávní předkové Bombermanem uvěznili temných Bombermanem do modrého krystalu. O miliony let později, Bagular, který přišel z jiného místa prostoro-časovou kontinua, zničil modrý krystal, čímž osvobodil darebáků. Osvobozeni Bomberman se staly Bagularovými přisluhovači a dobyli čtyři světy. Nyní je na Vašem Bomberman, aby zachránil světy od zla.

  • Recenze na Bomberman Collection

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.