Bomberman Act: Zero XBOX 360

Cena s DPH
469 Kč
Cena bez DPH: 388 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 52176
KONAMI

Bomberman Act: Zero [XBOX 360]

Předělaná stará dobrá Bombermanka do nejmodernějšího vizuálního zpracování s přidanými novými herními prvky. Hra je zasazena do vzdálené budoucnosti, kde jsou hluboko pod zemí v tajných laboratořích a komplexech uvězněni lidé jako testovací objekty. Lidé oblečeni do speciálních bojových obleků bojující o přežití v bojových arénách, přičemž právo na život a na to být Ultimátním lidskou zbraní si vybojuje pouze jeden.
Vy jako Bomberman jste jedním z těch co se snaží porazit ostatní než oni porazí vás. Nebude to však lehké, protože na vás čeká 99 stále obtížnějších úrovní, přičemž až po překonání všech se možná dostane Bomberman na povrch. Koridory jednotlivých úrovní jsou plné nejen nebezpečných nepřátel, ale i celou řadou power-upů, speciálních čipů na úpravu vlastností (větší rychlost, odolnější brnění a podobné).
Hra nabízí singleplayer kampaň, která však slouží pouze jako trénink pro multiplayer soupeření, jejichž účastníci budou moci sledovat své úspěchy a neúspěchy prostřednictvím globálního žebříčku na Xbox Live.

Recenze na Bomberman Act: Zero

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.