Borderlands: Double Game Add-On Pack Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Borderlands: Double Game Add-On Pack - PC DVD
Cena s DPH
259 Kč
Cena bez DPH: 214 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 52231
2K

Borderlands: Double Game Add-On Pack [XBOX 360]



Stahovatelné přídavky The Zombie Island of Dr.. Ned a Mad Moxxi’s Underdome Riot rozšiřují a obohacuje RPS zkušenost ze hry Borderlands , a nabízejí nové typy nepřátel, nové mise, nové herní módy, nové a nové achievementy a ... překvapení.



The Zombie Island of Dr.. Ned
Navštivte The Zombie Island of Dr.. Ned, kde si Vás Jakobs Corporation dovoluje pozvat zažít nádheru vlastního městečka společnosti známého jako Jakobs Cove. Ať jste již slyšeli jakékoliv klepy o"nemrtvých" chodících ulicích mestačka, vězte že jsou zcela absurdní a společnost Jakobs Corporation je všechny oficiálně popírá. A pokud se náhodou tyto fámy ukáží jako pravdivé, jednoduše nakupte zbraně z pohodlně umístěné prodejny Jakobs Brand Vending Machines a miřte na hlavu. Společnost Jakobs Corporation by Vás také chtěla požádat, abyste šetřili jejích zaměstnanců.



  • Plnohodnotné rozšíření plné nových oblastí, nových questů a vzácného vybavení.
  • Noví nepřátelé - několik druhů zombie, létající"žrouti mrtvol".
  • Rozsáhlá co-op integrace, která hladce mísí single-player i multiplayer zážitek.



    Mad Moxxi’s Underdome Riot
    Máte od boha dar v boji se střelnou zbraní? Myslíte, že jste nejlepší? Chcete to dokázat? Pak přijďte oslavit slavnostní otevření banky Marcus Bank (dceřiné společnosti Marcus Corp) tím, že zabijete stovky a stovky lidí v Mad Moxxi’s Underdome Riot, jediném sektoru v okolí, kde si Vaši nejbližší příbuzní mohou být jisti, že jste se vrátíte domů slavný .. . nebo se nevrátíte.



  • Tři nové Riot Mode arény, kde budete odolávat náporu nejhorších Pandořiny nepřátel. Ve spolupráci s jinými hráči odvraťte masy, a bojujte za slávu, čest, a co je důležitější, kořist.
  • Nová bankovní funkce, která umožňuje hráčům další skladovací kapacity pro pro případ nalezení jedné z milionů zbraní, které Borderlands nabízí.
  • Schopnost získat další dva dovednostní body jako odměnu za questy, čímž se Vaše postava stává silnější než kdy předtím.

    Datadisk vyžaduje plnou verzi hry Borderlands !

  • Recenze na Borderlands: Double Game Add-On Pack

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.