Borderlands 2 (Game of the Year Edition) Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Borderlands 2 (Game of the Year Edition) - PC DVDBorderlands 2 (Game of the Year Edition) - PS3
Cena s DPH
469 Kč
Cena bez DPH: 388 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 220661
2KEN dabing

Borderlands 2 (Game of the Year Edition) [XBOX 360]

Borderlands 2 je pokračováním epické RPG střílečky pro čtyři hráče. Díky spojení invence a evoluce nabízí Borderlands 2 zcela nové postavy, dovednosti, prostředí, nepřátele, zbraně a vybavení, které se spojuje v ambiciózní navrženém příběhu. Odhalte tajemství a záhady světa Borderlands na svém dobrodružství napříč neprozkoumanými novými oblastmi Pandory.

Hra Borderlands 2 prohlubuje výrazné prolínání žánrů FPS a RPG aby vytvořila skutečně nový žánr RPS. Spolupracujte s až třemi dalšími hráči v online multiplayer režimu pro čtyři hráče, nebo se vydejte oldskúlovou cestou rozdělené obrazovky pro dva hráče a prožijte hodiny levelováním své postavy a její vystrojování nižádný z milionů drsných zbraní.

Borderlands 2 nabízí nový, vizuálně ohromující řadu procesně generovaných zbraní, štítů, granátů, artefaktů, nepřátel a dalších. Vyberte si jednu ze čtyř nových tříd postav, které můžete převést přes pečlivě navržen a propojený příběh ve zcela nových a překvapujících prostředích živé planety Pandora. Najděte si nové přátele, vyzbrojte se po zuby a bojujte po jejich boku na své neúnavné cestě po pomstě a vykoupení.



  • Vžijte se do role Gunzerkera, jehož smrtící schopnosti mu umožňují obouruč ovládat libovolné dvě zbraně. které můžete najít ve hře. A nejen to. Z této schopnosti můžete vycházet a dělat více věcí s dvěma zbraněmi současně, než si dokážete představit. Dva kulomety? Skvělé. Dva raketomety? Samozřejmě! Dvě odstřelovačky? Jistě, pokud to chcete! Chcete zkusit jiné styly? Taktičtější? Existuje několik tříd na výběr!
  • Podělte se o své zážitky s přáteli online nebo přes LAN. Borderlands 2 představuje systém umožňující bezproblémový drop in/drop out do kampaně, aniž byste museli restartovat hru. Kromě toho si můžete vzít i své nové vybavení z jakékoliv hry do další!
  • Vaše cesta za pomstou a vykoupením začíná, když se ocitnete ponechán napospas smrti v zamrzlé tundře Pandory. Poražte zlo obklopující Hyperion Corporation a bojujte s pachatelem podvodu vesmírných rozměrů, zločinným šéfem Hyperion-u, Handsome Jackem.
  • Zcela nový pohled na průkopnický procedurální systém znamená miliony a miliony možných zbraní. Rozmanitost a styl zbraní v Borderlands 2 je ohromující a čeká Vás množství nových a inovativních způsobů, jak bojovat s nepřáteli na Pandoře. K dispozici máte oheň, elektřinu, žíraviny a mnoho dalšího v boji proti jednotkám Hyperion Corporation!
  • Kromě nového systému zbraní budete toužit po procedurální generovaných štítech , granátech , mimozemských artefaktů , modifikacích tříd a mnoho, mnoho dalších. A mysleli jste si , že původní Borderlands měl množtví obsahu!
  • Lovte ve zcela nových oblastech Pandory , které jsou živější než kdykoliv předtím! Od arktické tundry , přes nebezpečné prérie , vedle tajemných jeskyních a ještě dále Vás nepředvídatelný svět Pandory překvapí na každém kroku !
  • V Borderlands 2 čekají celé legie nových nepřátel , aby Vás zabili . Mohutní , gorilí Bullymongovia , zlomyslní draví Stalkeři a mechanická armáda Hyperionu , vedená Handsome Jackem , to jsou jen některé z nových nepřátel , kterým musíte čelit na Pandoře . Novou strategii si musíte vytvořit pro každý boj , protože nepřátelé teď komunikují a pomáhají si navzájem , aby se ujistili , že se ve světě Pandory daleko nedostanete .

    Game of the Year edice obsahuje navíc :
  • DLC Captaion Scarlett and her Pirate’s Booty
  • DLC Mr. Torgue’s Campaign of Carnage
  • DLC Sir Hammerlock’s Big Game Hunt
  • DLC Tiny Tina’s Assault on Dragon Keep
  • Premiere Club obsah dvě postavy-Gaige a Krieg
  • Creature Slaughter Dome
  • Skiny z Collector 'Edition
  • Ultimate Vault Hunter Upgrade Pack 1, který zvyšuje maximální level a přidává několik dalších bonusů

  • Recenze na Borderlands 2 (Game of the Year Edition)

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.