Borderlands (The Handsome Collection) Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Borderlands (The Handsome Collection) - XBOX ONE
Cena s DPH
519 Kč
Cena bez DPH: 429 Kč
 
Kód produktu: 265189
2KEN dabing

Borderlands (The Handsome Collection) [PS4]

Kolekce obsahuje kompletně remasterované hry Borderlands 2 a Borderlands: The Pre-Sequel a všechen dosud vydaný bonusový stahovatelný obsah.



Borderlands 2
Borderlands 2 je pokračováním epické RPG střílečky pro čtyři hráče. Díky spojení invence a evoluce nabízí Borderlands 2 zcela nové postavy, dovednosti, prostředí, nepřátele, zbraně a vybavení, které se spojuje v ambiciózní navrženém příběhu. Odhalte tajemství a záhady světa Borderlands na svém dobrodružství napříč neprozkoumanými novými oblastmi Pandory.

Hra Borderlands 2 prohlubuje výrazné prolínání žánrů FPS a RPG aby vytvořila skutečně nový žánr RPS. Spolupracujte s až třemi dalšími hráči v online multiplayer režimu pro čtyři hráče, nebo se vydejte oldskúlovou cestou rozdělené obrazovky pro dva hráče a prožijte hodiny levelováním své postavy a její vystrojování žádného z milionů drsných zbraní.

Borderlands 2 nabízí nový, vizuálně ohromující řadu procesně generovaných zbraní, štítů, granátů, artefaktů, nepřátel a dalších. Vyberte si jednu ze čtyř nových tříd postav, které můžete provést přes pečlivě navržen a propojen příběh ve zcela nových a překvapujících prostředích živé planety Pandora. Najděte si nové přátele, vyzbrojte se po zuby a bojujte po jejich boku na své neúnavné cestě po pomstě a vykoupení.



  • Vžijte se do role Gunzerkera, jehož smrtící schopnosti mu umožňují obouruč ovládat libovolné dvě zbraně. které můžete najít ve hře. A nejen to. Z této schopnosti můžete vycházet a dělat více věcí s dvěma zbraněmi současně, než si dokážete představit. Dva kulomety? Skvělé. Dva raketomety? Samozřejmě! Dvě odstřelovačky? Jistě, pokud to chcete! Chcete zkusit jiné styly? Taktičtější? Existuje několik tříd na výběr!
  • Podělte se o své zážitky s přáteli online nebo přes LAN. Borderlands 2 představuje systém umožňující bezproblémový drop in/drop out do kampaně, aniž byste museli restartovat hru. Kromě toho si můžete vzít i své nové vybavení z jakékoliv hry do další!
  • Vaše cesta za pomstou a vykoupením začíná, když se ocitnete ponechán napospas smrti v zamrzlé tundře Pandory. Poražte zlo obklopující Hyperion Corporation a bojujte s pachatelem podvodu vesmírných rozměrů, zločinným šéfem Hyperion-u, Handsome Jackem.
  • Zcela nový pohled na průkopnický procedurální systém znamená miliony a miliony možných zbraní. Rozmanitost a styl zbraní v Borderlands 2 je ohromující a čeká Vás množství nových a inovativních způsobů, jak bojovat s nepřáteli na Pandoře. K dispozici máte oheň, elektřinu, žíraviny a mnoho dalšího v boji proti jednotkám Hyperion Corporation!
  • Kromě nového systému zbraní budete toužit po procedurální generovaných štítech, granátech, mimozemských artefaktů, modifikacích tříd a mnoho, mnoho dalších. A mysleli jste si, že původní Borderlands měl množtví obsahu!
  • Lovte ve zcela nových oblastech Pandory, které jsou živější než kdykoliv předtím! Od arktické tundry, přes nebezpečné prérie, vedle tajemných jeskyních a ještě dále Vás nepředvídatelný svět Pandory překvapí na každém kroku!
  • V Borderlands 2 čekají celé legie nových nepřátel, aby Vás zabili. Mohutní, Gorilí Bullymongovia, zlomyslní draví Stalkeři a mechanická armáda Hyperionu, vedená Handsome Jackem, to jsou jen některé z nových nepřátel, kterým musíte čelit na Pandoře. Novou strategii si musíte vytvořit pro každý boj, protože nepřátelé nyní komunikují a pomáhají si navzájem, aby se ujistili, že se ve světě Pandory daleko nedostanete.



    Borderlands: The Pre-Sequel
    Vrhněte se do světa Borderlands a prostřílejte si cestu přes zcela nové dobrodružství, které Vás katapultuje na Pandořina měsíc ve hře Borderlands: The Pre-Sequel!

    Objevte příběh darebáka Handsome Jacka ze hry Borderlands 2 a jeho vzestupu k moci. Děj se odehrává mezi hrami Borderlands a Borderlands 2 a Borderlands: Pro-Sequel! Vám přináší zcela novou hratelnost, která kombinuje herní mechaniku střílečky a RPG, kterou jste si tak oblíbili.

    Plachtěte vzduchem skoky v nízké gravitaci a likvidujte přitom nepřátel shora s použitím nových ledových a laserových zbraní. Prozkoumejte měsíční krajinu s novými vozidly umožňujícími víceúrovňový ničivý chaos.



  • Buďte svědkem vzestupu Handsome Jacka k moci ve hře Borderlands: Pro-Sequel! a jeho vládu jako šíleného šéfa Hyperionu v Borderlands 2 .
  • Ponořte se hluboko do počátků kultovních Borderlands padouchů. Změňte strany a zažijte příběh z pohledu Handsome Jacka.
  • Pociťte nízkou gravitaci měsíce s každým skokem a dopadem. Způsobte zmatek s novými zbraněmi vybavenými ledovými a laserovými schopnostmi!
  • Hrajte jako jedna ze čtyř nových tříd postav, včetně Wilhelma Enforcer, Nishi Lawbringer a Atheny Gladiator. Zahrajte si dokonce jako Taravo prototyp bojového Claptrapa vůbec poprvé! Vyzkoušejte si stinnou stránku práce po boku Handsome Jacka.



    The Handsome Collection obsahuje navíc:

  • Všechny přidané kampaně, balíčky hratelných postav, zvýšení maximální úrovně a rozmanité bojové arény vydané jako stahovatelný obsah pro Borderlands a Borderlands 2 a navíc tucty dalších možností úprav postav.
  • Pokračujte přesně tam, kde jste skončili! Přeneste si uložené pozice z PlayStation 3 nebo PlayStation Vita díky funkci cross-save.
  • Prozkoumejte chaotický svět Pandory a její měsíce v úžasném vysokém rozlišení s hladkými vysokými zobrazovacími frekvencemi jaké jste ještě nikdy neviděli v hrách série Borderlands na herních konzolích.
  • Podporuje hru až 4 hráčů na rozdělené obrazovce.


  • Recenze na Borderlands (The Handsome Collection)

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.