Brothers in Arms Trilogie CZ PC DVD

Cena s DPH
389 Kč
Cena bez DPH: 321 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 54950
Ubisoft

Brothers in Arms Trilogie CZ [PC DVD]



Balení obsahuje hry Brothers in Arms: Road to Hill 30 CZ , Brothers in Arms: Earned in Blood CZ a Brothers in Arms: Pekelná dálnice CZ .



Brothers in Arms: Road to Hill 30 CZ
Brothers in Arms: Road to Hill 30 je taktická válečná akce, která válku představuje v její syrové a nehumánní podobě. Hra je velmi realistická, tvůrci si zakládají na autenticitě všech událostí. V roli velitele jednotky výsadkářů povedete obtížné bitvy na evropském kontinentu. Každá bitva, které se zúčastníte byla vytvořena na základě skutečných událostí. Bojové místa jsou věrnou kopií míst, kde k bitvám skutečně došlo. Zúčastníte se všech bojů, ale budete také vydávat rozkazy svým spolubojovníkům a několika oddílům.



  • Reálné zbraně, spousta válečných vozidel včetně džípů, letadel a tanků.
  • Více než 20 unikátních postav
  • Inteligentní AI
  • Multiplayer v několika módech



    Brothers in Arms: Earned in Blood CZ
    Jedinečným skloubením autentičnosti, napínavého příběhu a týmové akce se Brothers In Arms: Road to Hill 30 nesmazatelně zapsal do srdcí všech příznivců válečných her. Brothers In Arms: Earned In Blood staví na stejných základních pilířích, které již jednou slavily úspěch, a přidávají do hry nové možnosti a herní módy. Kromě nových scénářů misí pro jednoho hráče zde najdete další mise pro více hráčů, nový kooperativní mód a nové zbraně a vozidla.



  • Pokračování cenami ověnčené hry Brothers in Arms: Road to Hill 30 CZ
  • Nový scénář pro singleplayer - prožijte 2. světovou válku v roli seržanta Joe Hartsocka a veďte své mužstvo do okupované Normandie
  • Nové, unikátní mise pro multiplayer, větší podpora online hraní
  • Mód Skirmish - nový kooperativní mód pro 1-2 hráče, ve kterém Vás čeká série autentických soubojů
  • Nové autentické zbraně a vozidla - například M10 "Wolverine" Tank Destroyer
  • Náročnější a dynamičtější souboje - nová generace umělé inteligence nepřátel



    Brothers in Arms: Pekelná dálnice CZ
    Hra Brothers in Arms: Pekelná dálnice Vás opět zavede do těžkých bojů z prostředí 2. světové války, v tomto případě budete součástí operace Market Garden. V ní figurovaly jednotky výsadkářů, které měly ochránit důležité mosty v Holandsku, po kterých by se následně přepravily spojenecké tanky a zamířily do Německa. Avšak proti této snaze stály nejlepší síly Třetí říše, takže se v kůži seržantů Bakera a Hartsocka pěkně zapotíte!

    Hra začíná vaším seskokem nad Eindhovenem a jelikož brzy poté Němci tohle město začnou bombardovat, budete pomáhat civilistům, kteří se ocitli v centru dění (resp. bomb). Následně vás čeká dobývání a hájení určených bodů - jako strategických mostů, kde znovu půjde o mix akce (FPS) a nutné strategie při kooperaci s vaší jednotkou, jíž budete zadávat adekvátní povely.

    K dispozici máte hned tří oddíly, s čímž souvisí širší spektrum možností, co podniknout, a to nejen díky skutečnosti, že třetí oddíl má v rukou ničivější zbraně, jako je například bazuka či minomet, nemluvě o možnosti přivolání leteckého útoku. V rámci nových manévrů a pohybových animací je pamatováno např.. na patrolování, stealth aktivity či momenty zaslouženého odpočinku. S čímž souvisí i fantastické obličejové animace a emocionální reakce zúčastněných vojáků, což tuto akci příjemně oživuje.

  • Recenze na Brothers in Arms Trilogie CZ

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.