Bus Driver CZ PC DVD

Cena s DPH
129 Kč
Cena bez DPH: 107 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 7637
SCS

Bus Driver CZ [PC DVD]

V balení naleznete hru Total Immersion Racing zcela ZDARMA!

Bus Driver
Autobusová simulace, jejímž základem je model řízení, který vyžaduje zručnost, předvídavost a rychlé reakce. Čekají na Vás různé úkoly, spočívající většinou v dopravení někoho někam. Obvykle přitom nejde o jedince, ale celou skupinku lidí, která chce být na místě určení co nejdříve, ale zároveň nesnese žádnou nebezpečnou jízdu. Hráč tak musí vědomě porušovat dopravní předpisy, ale zároveň se starat o to, aby byla jeho jízda plynulá a bez nehod. Jakmile své pasažéry vyděsí, tak je konec.

Zažijete například eskortu vězňů za přísných bezpečnostních podmínek, přepravu basketbalového týmu v čas na stadión, či sběr a odvoz dětí do školy, dodržování harmonogramu MHD a podobně. Jezdit se bude ve více než 12 autobusech na ploše velkého města s celou řadou čtvrtí a to za různého počasí, které má samozřejmě vliv na chování autobusu.

Total Immersion Racing
První závodní hra s inteligentními protivníky po vzoru opravdových závodníků. Uvidíte a ucítíte jejich zlobu, srovnáte jejich povahy. Vyberte si kariéru, která vás ze zadních pozic startovních polí dostane na stupínky vítězů. Cestu na špici absolvujete v jednom z mnoha pozoruhodně výkonných prototypů s 8 litrovými motory .

  • Soupeřte s jedinečnými osobnostmi řidičů, srovnejte jejich závodní styly a s útočnými úrovněmi. Technologie umělé inteligence AITude si pamatuje vaše akce a dokonce se na vás může i naštvat ..
  • Akce pro 2 hráče na jednom PC
  • 3 třídy licencovaných aut na reálné světové závodní okruhy včetně takových jako Hockenheim, Monza, Silverstone a Sebring v USA
  • Plynule ustupující mlha, odlesky a efekty proměnlivého počasí, rozsáhlé 3D okruhy a 18 závodníc

  • Recenze na Bus Driver CZ

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.