Cabela’s Survival: Shadows of Katmai + Top Shot Elite Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Cabela’s Survival: Shadows of Katmai + Top Shot Elite - XBOX 360
Cena s DPH
589 Kč
Cena bez DPH: 487 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 202997
ActivisionEN dabing

Cabela’s Survival: Shadows of Katmai + Top Shot Elite [PS3]

Balení obsahuje hru Cabela’s Survival: Shadows of Katmai a ovladač Top Shot Elite .



Cabela’s Survival: Shadows of Katmai



Hra s podporou pro pohybový ovladač PlayStation Move .



Ve hře Cabela’s Survival: Shadows of Katmai se ocitnete tváří v tvář nemilosrdným silám přírody! Překvapivě hluboký příběh je prošpikován trýznivým výzvami přežití v extrémních podmínkách. Otestujte své instinkty při hledání nástrojů a lovu pro získání potravy. Připravte se čelit nonstop výzvám a vydat se na cestu svého života přes skličující aljašskou divočinu, ve snaze dokončit tajemné poslání.



  • Vysoce detailní příběh epického přežití a dobrodružství se odehrávají přímo před Vašima očima. Vydejte se přes hornatý terén, husté souvislé lesy, zmrzlé a kluzké cesty na své cestě za úkrytem. Zranění, izolováni a uprostřed nepřátelské divočiny, jste odříznuti od všech nadějí na záchranu a je jen Vás abyste dokončili tajemné poslání.
  • Na své cestě jste konfrontováni s některými z nejnebezpečnějších predátorů na světě. Tyto dravé zvířata jsou stejně hladové jako Vy. Lovte a vezměte si z přírody to, co potřebujete k přežití, ale uvědomte si, že Vy jste také loven. Kdo zůstane poslední v tomto boji o přežití?
  • Žádný titul ze série Cabela’s není kompletní bez střelnice. Buďte posledním přeživší po náročných boss soubojích, melee bitvách a průkopnickém mixu bojů z pohledu první a třetí osoby. Hrajte s přítelem ve vzrušující spolupráci pro přežití, kde sdílíte zdraví, při zohlednění vln smrtících predátorů.



    Top Shot Elite
    Vyzvěte příbuzných, nebo přátel v multiplayerové lovecké a střelecké akci s ovladačem ve tvaru zbraně - Top Shot Elite. Plně integrovaný, bezdrátový ovladač pro platformu Xbox 360 je prvním svého druhu a nabízí nabíjení ve stylu Pumpovací brokovnice, nastavitelnou pažbu a objektiv s inovativním červeným filtrem, který odhaluje skryté objekty v prostředí, jako jsou stopy krve, cestičky zvěře a smrtící predátoři.

    Zúčastněte se různých kompetitivních honů, nebo hrajte v kooperativním módu, to vše na jediné obrazovce. Nebo vyzvěte jeden druhého ve více než 30 střelnicích ve hře Cabela’s Dangerous Hunts 2011. Ať už hrajete jakkoli, potřebujete instinkt a odborné dovednosti, abyste přežili setkání s najsmrteľnejšími predátory světa. Zlepšete své šance na přežití - použijte ovladač Top Shot Elite.

    Balení obsahuje ovladač Top Shot Elite pro Xbox 360 s integrovanou CMOS kamerou. Ovladač je kompatibilní s hrami Cabela’s Dangerous Hunts 2011, Cabela' s North American Adventures a jinými.



  • První a jediný ovladač ve tvaru zbraně pro platformu Xbox 360
  • Odnímatelná nastavitelná pažba, objektiv s červeným filtrem a nabíjení alá Pumpovací brokovnice
  • Bezdrátová 2,4 GHz technologie pro flexibilitu a snadné použití, plus dvojice analogových páček, D-Pad a akční tlačítka. AA baterie obsahem balení.
  • CMOS kamera s vysokou citlivostí.
  • Podporuje CRT televizory (50/60/100 HZ) a plazmové, LCD a LED TV

  • Recenze na Cabela’s Survival: Shadows of Katmai + Top Shot Elite

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.