Call of Duty: Advanced Warfare (Gold Edition) Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Call of Duty: Advanced Warfare (Gold Edition) - PS3
Cena s DPH
649 Kč
Cena bez DPH: 536 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 359679
ActivisionEN dabing

Call of Duty: Advanced Warfare (Gold Edition) [PS4]


Schopnosti nové generace vojáků. Moc poutavého výkonu Kevina Spaceyho. Výkon zcela nové exoskeleton herní mechaniky. To mění vše. Call of Duty: Advanced Warfare začíná novou éru a přináší úchvatnou novou vizi pro tuto herní sérii . Posouvá Vás vpřed k průkopnickému hernímu zážitku, děj kterého jakoby byl vystřižený z titulků zítřka v předvídání budoucnosti technologie a taktiky, které se vyvinuly do nového způsobu boje.

Děj se odehrává v roce 2054, kdy se objevují soukromé vojenské společnosti schopny zachránit lidstvo zničeného světa, které se snaží vzchopit po globálním útoku na jeho armády a infrastrukturu. Vy jste voják nové generace. Vybaven špičkovými schopnostmi exoskeletonu, technologickými vylepšeními a high-tech zařízeními vstupte do řad vysoce trénované, specializované jednotky odhodlané získat převahu v mezích pokročilého boje.

Hra Call of Duty: Advanced Warfare je vyvinuta speciálně pro nextgen konzole a PC. Jde o první výsledek prodlouženého,až tříletého vývojového cyklu, takže vývojové studium mohlo hru vyvíjet o rok déle. Díky tomu můžete očekávat ohromující zážitek nové generace, kde Vás čeká celá řada technických vylepšení v oblasti grafiky a audia, vytvářející téměř fotorealistický svět, který se nepodobá žádnou hru ze série Call of Duty dosud as novými technologiemi zachycení pohybu a obličejové animace, které přinášejí realistické postavy a bohatý a pohlcující příběh, díky kterým fikce ožívá.


  • Call of Duty: Advanced Warfare se odehrává ve věrohodné budoucnosti, v níž se technologický pokrok a dnešní vojenská praxe zkombinovali s neuvěřitelnými následky. V této pečlivě zpracované vizi budoucnosti se staly dominantními ozbrojenými silami pro nesčetné národy soukromé vojenské korporace, které nabízejí své služby pro jejich vojenské potřeby, překreslují hranice a přepisují pravidla války. A Jonathan Irons, zakladatel a prezident největší světové vojenské korporace Atlas Corporation je v centru toho všeho.
  • Výkonný exoskeleton rozvíjí každý aspekt bojové připravenosti vojáka, což Vám umožňuje nasadit bojovníků s pokročilou schopností zabíjet a eliminuje potřebu specializace. Zavedení této herní mechaniky přináší lepší pohyb díky vyšším výskokem, maskovacím schopnostem a biomechanice, která poskytuje bezkonkurenční sílu, vědomí, vytrvalost a rychlost. Díky příchodu exoskeletonu a pokročilého brnění a zbraní může každý voják využívat taktickou svobodu v každém terénu, na rozdíl od minulosti, což zásadně mění způsob, jakým můžete hru hrát v různých režimech.
  • S využitím výkonu nextgen platforem Vás Call of Duty: Advanced Warfare přenese na bojiště budoucnosti s novými moderními hi-tech zbraněmi a schopnostmi a vyzbrojí Vás zcela novým vybavením, technologiemi a vozidly, jako jsou například vysoce specializované Dron. Vybrat si také můžete mezi standardní municí a zcela novou třídou energetických zbraní, které přinášejí zcela novou dynamiku do hry. A s exoskeleton, který masivní znásobuje Vaši síly a nabízí nevídanou taktickou svobodu, Call of Duty: Advanced Warfare rozvíjí každý aspekt boje.
    Call of Duty: Advanced Warfare Gold Edition obsahuje:

  • Hru Call of Duty: Advanced Warfare
  • Multiplayer mapu Atlas Gorge
  • Havoc DLC balení, ve kterém najdete:

  • Kooperativní zážitek Exo Zombies
  • 4 epické multiplayer mapy
  • Všestrannou útočnou pušku AE4



  • Recenze na Call of Duty: Advanced Warfare (Gold Edition)

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.