Call of Duty: Black Ops 3[XBOX 360]-BAZAR (použité zboží)

Cena s DPH
309 Kč
Osobitní režim 0% DPH
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 334481
Activision

Call of Duty: Black Ops 3[XBOX 360]-BAZAR (použité zboží)

  • hra je z výkupu a je 100 % funkení a odzkoušená
  • obal bez poškození, médium bez škrábanců
  • smluvní záruka 12 měsíců

Popis nového produktu:

Treyarch, tvůrce dvou nejhranějších her série Call of Duty , se vrací s hrou Call of Duty: Black Ops 3. Po třech letech vývoje, připravilo oceňované studio svůj první titul pro nextgen platformy v úspěšné sérii Call of Duty: Black Ops .

Vítejte v Call of Duty: Black Ops 3, v temné budoucnosti, kde se objevuje nový druh Black Ops vojáků, kde se smazává hranice mezi lidskostí a technologií vytvořenou, abychom si udrželi výhodu, ve světě, kde boj definuje nejmodernější vojenská robotika. Odteď jste během boje vždy připojeni k výzvědné síti a ke svým spolubojovníkům. Ve světě, rozděleném více než kdykoliv předtím, jste se stali součástí elitního komanda skládajícího se z mužů a žen, kteří zlepšili své bojové schopnosti, aby dokázali bojovat rychlejší, silnější a moudřejší. Každý voják musí udělat těžké rozhodnutí a navštívit temná místa v tomto poutavém, drsném příběhu.

Hra Call of Duty: Black Ops 3 kombinuje tři unikátní herní režimy (kampaň, multiplayer a zombie), díky čemuž je to nejhlubší a nejambicióznější Call of Duty vůbec. Kampaň byla navržena jako kooperativní hra, kterou může hrát až čtveřice hráčů online, nebo jako vzrušující sólová filmová jízda. Multiplayerový režim je nejhlubší, najodmeňujúcejší a nejpoutavější v sérii dosud, s novými způsoby povyšování, přizpůsobování a přípravy k boji. Režim zombie přináší zcela nový ohromující zážitek s vlastní výpravou.

Black Ops 3 můžete hrát komplet online a poprvé nabízí vlastní jedinečné systémy získávání XP a progrese. Čeká Vás jedinečnou úroveň inovací, včetně prostředí, ze kterého Vám padne čelist, nikdy předtím neviděných zbraní a schopností a zavedení nového, lepšího systému pohybu tekutin. To vše ožívá díky vyspělé technologii vytvořené speciálně pro tento herní titul, včetně nových AI a animačních systémů a grafiky, která nově definuje standardy očekávané od série , s nejmodernějšími vizuálními efekty a systémy osvětlení.

  • Vydejte se do budoucnosti, v níž se představuje nový druh Black Ops vojáků.
  • Hra kombinuje tři unikátní herní režimy (kampaň, multiplayer a zombie)
  • kinematický kampaň můžete hrát sami, nebo až ve čtveřici s přáteli.
  • Multiplayerový režim nabízí nové způsoby povyšování, přizpůsobování a přípravy k boji.
  • Režim zombie přináší zcela nový ohromující zážitek s vlastní výpravou.

  • Recenze na Call of Duty: Black Ops 3[XBOX 360]-BAZAR (použité zboží)

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.