Call of Duty Deluxe PC CD

Cena s DPH
209 Kč
Cena bez DPH: 173 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 4996
Activision

Call of Duty Deluxe [PC CD]

Call of Duty
Položte mezi sebe a nepřítele přehradnou krycí palbu a postupně se probijte přes nepřátelské linie, postarejte se o zraněné, zkrátka bojujte po boku svých věrných druhů a ne jako osamocený pěšák v poli. Nad hlavou Vám budou prolétat letadla a pod nohama se bude třást půda pod výbuchy dopadajících pum. Uslyšíte svist kulek ve vzduchu a doufáte, že ostatní v týmu plní své povinosti stejně dobře jako Vy! Při plnění úkolů zavítáte na mnoho zajímavých míst, čekají vVás mise na bojištích, v lese iv městě, stejně jako prostředí vězeňských táborů, mosty a dokonce i válečné lodě.

Call of Duty zobrazuje realisticky a poutavě důležité momenty 2. světové války dosud nevídaným způsobem - očima dobrovolníků a neznámých hrdinů. Protože válka nebyla vyhrána jednotlivci nebo jediným národem, je i zde zpracována jako týmová akce a během hry budete ovládat Britské, Ruské i Amerických vojáků. Ve 4 vzájemně provázaných kampaních na vás čeká 24 misí s nejrůznějšími úkoly od sabotáží, tajných a záchranných misí po otevřený boj nebo souboj vozidel. Autentičnost hry podtrhuje výběr prostředí, vozidel a zbraní stejně jako realistické zvukové efekty.

Call of Duty: United Offensive
Datadisk k povedené válečné 3D akci Call of Duty, která si za své kvality vysloužila několik ocenění hry roku 2003. Datadisk nabídne novou singleplayer kampaň, která se bude opět zabývat bitvami 2. světové války. Půjde například o bitvu u Kurska, invazi na Sicílii a další. V datadisku budou k dispozici nové zbraně, dočkáme se i vylepšené grafické stránky a nových vojáků. Chybět nebude ani kvalitní orchestrální soundtrack a také 3 nové multiplayer módy .

Recenze na Call of Duty Deluxe

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.