Call of Duty 2 EN (Game of the Year) PC CD

Cena s DPH
259 Kč
Cena bez DPH: 214 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 48084
Activision

Call of Duty 2 EN (Game of the Year) [PC CD]

Call of Duty 2 (Game of the Year Edition) obsahuje 2 nové multiplayerové mapy.

Call of Duty 2 navazuje na úspěch svého předchůdce, který sklízel velmi vysoká hodnocení ve všech recenzích. Dvojka je ale postavena na zbrusu novém enginu, díky kterému se dočkáme především vylepšení grafiky. Změn doznalo také zpracování umělé inteligence. Podle slov tvůrců, v nových historických kampaních najdeme to nejrealističtější zpracování strhujících akčních scén.

V Call of Duty 2 se stejně jako v prvním díle setkáme s osudy několika vojáků, tantokrát jsou hned čtyři a hráči si mohou vybrat zda budou mise procházet v chronologickém pořadí a postavy střídat, nebo si vyberou vždy jednoho z hrdinů a projdou všemi jeho misemi .

Ještě zajímavější je nový přístup tvůrců k realističnosti úkolů a tak si může hráč během mise cíle vybírat a především má k dispozici mnohem větší prostor pro výběr tras a realizování taktických manévrů, jako je obchvat nepřítele.

Změny najdeme iv multiplayeru, jmenujme například nový chatovací systém, který umožňuje okamžité zadávání rozkazů vašim spolubojovníkům a tak umocňuje taktickou úroveň hry

Recenze na Call of Duty 2 EN (Game of the Year)

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.