Call of Duty: Ghosts Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Call of Duty: Ghosts - PS4Call of Duty: Ghosts - XBOX ONECall of Duty: Ghosts - PS3
Cena s DPH
389 Kč
Cena bez DPH: 321 Kč
 
 
Kód produktu: 217013
ActivisionEN dabingXbox <b> zpětná kompatibilita
 
Chceš ušetřit 30 Kč ? Tento produkt prodáváme také jako bazár za 359 Kč

Doporučené produkty (1)

Funkce zpětná kompatibilita konzoly na Xbox One

Budoucnost hraní her nezapomíná ani na svou minulost. Hrajte stovky her určených pro konzoli Xbox 360 a původní originální hry Xbox na konzole Xbox One. Zažijte několik generací her a bezplatně si vychutnávejte tituly, které vlastníte a máte nejraději. V případě her určených pro konzoli Xbox 360 neztratíte své uložené pozice, doplňky, dosažené výsledky ani skóre hráče. díky členství Xbox Live Gold můžete hrát hry pro více hráčů s přáteli používajícími konzoly Xbox One a Xbox 360. Využijte nejlepší nabídku her ze všech generací exkluzivně pouze na konzole Xbox One.
A teď jak na to. >>


Kompletní seznam všech titulů, které podporují funkci Zpětná kompatibilita konzoly Xbox One najdete zde.

Call of Duty: Ghosts [XBOX 360]

Nový příběh, nové postavy, nový svět Call of Duty -toto všechno jsou vlastnosti nové generace Call of Duty: Ghosts, v pořadí již desátém pokračování této průlomově úspěšné série .

Infinity Ward se rozhodli zariskovat a vytvořili novou podznačku-Call of Duty: Ghosts, která přinese hráčům zcela nové vzrušující nápady a zážitky, úplně jiný příběh, nesrovnatelný s čímkoli, co tu dosud bylo. Ghosts navíc pohání zbrusu nový engine nové generace, se kterým Infinity Ward slibuje obrovský skok vpřed. Svět bude realističtější, střely budou preciznější, úmrtí uvěřitelnější a akce dramatičtější a přesvědčivější než kdykoliv předtím.




Recenze na Call of Duty: Ghosts

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.