Call of Duty: Infinite Warfare Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Call of Duty: Infinite Warfare - PC DVDCall of Duty: Infinite Warfare - XBOX ONE
Cena s DPH
339 Kč
Cena bez DPH: 280 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 352418
ActivisionEN dabing

Call of Duty: Infinite Warfare [PS4]


Vychvalovaný tým ze studia Infinity Ward dosahuje nových výšin s hrou Call of Duty: Infinite Warfare , která se vrací ke svým základem, klasickému boj mezi dvěma armádami. Hra Call of Duty: Infinite Warfare pohlcuje hráčů ve válečném příběhu, který se poprvé v historii série dostává za hranice země do obrovského prostoru našeho solárního systému.

Hra Call of Duty: Infinite Warfare zaručí něco pro každého fanouška série se třemi unikátními styly: Campaign, Multiplayer a Zombies.

  • SINLY player kampaň
    Hra hráčů zavede na nezapomenutelnou cestu při tom jak se připojí k hrdinskému boji. Kampaň se rozpíná naším solárním systémem a zavede hráče na cestu ze země, až za naši atmosféru. Je to válka majestátních rozměrů s nezapomenutelnými postavami, bohatým emočními rozpětím, novým epickým prostředím a akcí šlágru Call of Duty .

  • Návrat ke klasické válce na obrovské škále
    Hra je postavena ve věrohodném futuristickém prostředí, hra postaví hráčů do role kapitána Reyese, pilota speciální operace prvního stupně, který se postaví ke kormidlu Retribution, jedné z posledních pozemských válečných lodí. V době nemyslitelné nepřízně musí Reyes vést zbytky koaličních sil proti neúnavnému nepříteli.

  • Boj s fanatickým nepřítelem
    Settlement Defense Front (The Front) reprezentuje frakci vzbouřenců, který se odpojili od aliance spojených vesmírných národů během války o oddělení, před mnoha lety. Ve světě Call of Duty: Infinite Warfare byla naše planeta obratu o její přirozené zdroje při populačním nárůstu a industriálním růstu. Pozemšťané se nyní spoléhají na kolonie napříč solárním systémem pro těžbu na planetách a asteroidech, které jsou nezbytné palivové zásoby a jiné zdroje. The Front je fašistická moc, která je složená z brutálních a militantních radikálů, kteří byli zocelení extrémními podmínkami mimozemských prostředí. Dožadují se nadvlády nad mimozemskými základnami a nad jejich bohatstvím, čímž kladou pozemské země do svěráku. Po letech nelehké patové situace, jsou diplomatické vztahy napjaté a bude stačit mírně postrčení pro vznik války v celém solárním systému.

  • Pohlcující zážitek z kampaně
    Poprvé mnoho částí kampaně od pozemní akce, přes pilotování proudového bojového letounu, po souboje v nulové gravitaci a vesmírné boje, vše se Vám bude zdát naprosto přirozené, akcí nabitý zážitek s minimem viditelných načítavacích obrazovek a doručí podpis šlágry, který si fanoušci oblíbili.

  • Bojové lodě přinášejí nový element
    Úplně poprvé v sérii, jsou vzdušné a vesmírné souboje klíčovou součástí kampaně. Hráči zažijí nové soubojové scénáře a prostředí, které přidávají ohromnou rozmanitost a vzrušení do single player kampaně.

  • The Retribution
    Retribution slouží jako domovská základna pro hráče a reprezentuje jejich život na planetě Zemi, při tom jak se vydávají na cestu napříč solárním systémem. Masivní bitevní loď, na níž jsou ubytováni členové vaší posádky, Retribution je klíčová postava v kampani a loď, na níž budou hráči závislí a o kterou se budou starat.

  • Jackal
    Během kampaně budou hráči pilotovat i jejich vlastní soubojové proudovou stíhačku, která je známá jako Jackal.

  • Multiplayer
    Hra Call of Duty: Infinite Warfare představuje multiplayer mód, ve kterém pocítíte evoluci pohybového systému s důrazem na zapojení se do přední linie. Odměňuje hráče za využití jejich okolí aplikace strategií v zápalu boje. Mapy jsou navrženy tak, aby pohltily hráčů do rychlého, zábavního a hektického herního stylu, který hráči očekávají. S novým přístupem k hraní, přinese multiplayer inovativní herní styl, který vyzývá hráče k dosažení jejich cílů různými kreativními způsoby, který je založen na jejich specifickém herním stylu.

  • Zombie
    Infinite Warfare představí originální kooperativní mód, Zombies, který zavede hráče na divokou jízdu napříč novým příběhem s unikátním herními vymoženostmi a mechanikami. Očekávejte hromadu zábavních překvapení při novém zážitku se Zombies, které budou ohlášeny později v roce.



  • Recenze na Call of Duty: Infinite Warfare

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.