Call of Duty Modern Warfare 3: Collection 1

Cena s DPH
209 Kč
Cena bez DPH: 173 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 206961
ActivisionEN dabing

Call of Duty Modern Warfare 3: Collection 1 [PC CIAB]

Call of Duty Modern Warfare 3: Collection 1, první stahovatelná kolekce do hry Call of Duty: Modern Warfare 3 , přichází naložená nejen čtyřmi multiplayerovými mapami pro režim Survival, ale i dvěma Special Ops misemi.

Vyzbrojený tímto jediným obsahovým balíčkem si můžete vybrat mezi militarizovaným Central Parkem na mapě"Liberation" ničením scenérií v přímořském italském dovolenkovém ráji na mapě"Piazza," výhledem ze 70 patrového mrakodrapu na mapě"Overwatch" a bojem kolem sestřeleného Air Force One na mapě"Black Box". A pokud Vám tato šířka záběru multiplayerových map nestačí, nebo jste příznivci Special Ops, můžete vyskočit na sněžné skútry a infiltrovat diamantovou důl v misi"Black Ice", nebo se vydat do Indie, kde v je misi"Negotiator" osud rukojmí ve Vašich rukou . První stahovatelná kolekce Call of Duty Modern Warfare 3: Collection 1 tak nabízí řadu bojových a kooperativních map a misí, jaké jste ještě doterat neviděli.



  • 4 multiplayerové mapy (Liberation, Piazza, Overwatch a Black Box)
  • 2 Spec Ops mise (Black Ice a Negotiator)



    Rozšíření vyžaduje základní hru Call of Duty: Modern Warfare 3 a připojení k síti Internet!

    Balení hry obsahuje pouze přístupový kód ke stažení rozšíření pomocí služby Steam. Fyzický nosič CD/DVD není obsahem balení!



  • Recenze na Call of Duty Modern Warfare 3: Collection 1

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.