Call of Duty: Modern Warfare 3 Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Call of Duty: Modern Warfare 3 - PC DVDCall of Duty: Modern Warfare 3 - PS4Call of Duty: Modern Warfare 3 - PS5Call of Duty: Modern Warfare 3 - Xbox Series X|SCall of Duty: Modern Warfare 3 - PS3
Cena s DPH
389 Kč
Cena bez DPH: 321 Kč
 
 
Kód produktu: 55415
Activision

Call of Duty: Modern Warfare 3 [XBOX 360]



Call of Duty: Modern Warfare 3 je třetím pokračováním válečné série Modern Warfare zasazené v současném konfliktu a celkově osmi dílem série Call of Duty .

Třetí díl velmi úspěšné herní série je přímým pokračováním Modern Warfare 2 . Dějištěm se tentokrát stává městské prostředí. Připravte se na ohromné, dechberoucí a exotické lokality, ve kterých budete bojovat. Mezi ty nejzajímavější patří New York, Berlín, Paříž či Londýn, ale určitě i Moskva, nebo pro nás bližší Praha a zámek v Čechách. . Po ulicích av husté zástavbě se do boje zapojí tanky a další vojenská vozidla, ale převezeme se například iv AC-130. Mezi nové herní prvky patří zejména demolice objektů a budov jako je již pravidlem sérii Battlefield .

Bojovat budete jako členové jedné z mnoha známých, ale i utajených speciálních jednotek. Navíc i za jednotlivce, jako jsou hrdinové z předchozího dílu Price a Soap, kteří jsou od závěru Modern Warfare 2 mezinárodně hledanými zločinci.

V multiplayerové části hry si svůj návrat odbude mód Special Ops, který se poprvé objevil v Modern Warfare 2 .


Call of Duty: Modern Warfare 3 - XBOX 360 - PlayGoSmart : hodnotenie 4 z 5 na základě 1 hodnocení.

Recenze na Call of Duty: Modern Warfare 3

Zobrazeno 11 (z 1 hodnocení)
Celkem stran:   1  
od Zákazník 4 z 5 Hvězdiček! 11. 01. 2013
Tento produkt jsem si vybral jelikož mám dobré zkušenosti s produktem call of duty a zajímalo mě, jak to vlastně všechno dopadne. Celkově je hra velice kvalitně zpracována, nenechá vás se nudit (do doby než jí dohrajete a hra o přežití vám přijde stereotypní) a to hlavně díky poutavým efektům a skvělé hratelnosti, když to všechno sečtu a podtrhnu vyjde mi geniální titul který vás zabaví na pár večerů ,(pokud nejste ve zlatém klubu Xboxu a nemůžete se přidat do online řežby) a zanechá vám na duši krásný pocit protože to není jenom hra, je to umělecké dílo opravdových velmistrů.
klady produktu Skvělá atmosféra hry,
klady produktu chytlavý příběh pokračující triologie,
klady produktu multiplayer na split - screen v několika misích + hra o přežití.
klady produktu Pokud jste členem zlatého klubu užijete si parádní multiplayer.
zápory produktu celý příběh dohrajete do 10 hodin,
zápory produktu když hrajeme na split - screen občas problém s poklesem fps (na rozlišení 1080p).
Zobrazeno 11 (z 1 hodnocení)
Celkem stran:   1