Call of Duty: Modern Warfare Trilogy Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Call of Duty: Modern Warfare Trilogy - PS3
Cena s DPH
699 Kč
Cena bez DPH: 578 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 306641
ActivisionEN dabing

Call of Duty: Modern Warfare Trilogy [XBOX 360]


Tato trilogie obsahuje Call of Duty 4: Modern Warfare, Call of Duty: Modern Warfare 2 a DLC kolekci Stimulus Package, a Call of Duty: Modern Warfare 3.
Call of Duty 4: Modern Warfare

Další díl tolik úspěšné FPS, která se tentokrát přesouvá do současnosti a nabídne tak bohatý arsenál nejmodernějších a nejsilnějších zbraní, se kterými se budete pokoušet řešit celou řadu zapeklitých situací v bojových zónách po celém světě.

V průběhu hlavní kampaně se dostanete do řady dramatických akčních momentů a neustále se budete ocitat v zajímavých a hlavně nových situacích. V jednu chvíli se tak z vás stane odstřelovač hluboko za nepřátelskou linií, nebo podniknete frontální útok s helikoptérami BlackHawk a přijde i na letecké útoky proti nepřátelům nad zemí.



Call of Duty: Modern Warfare 2

Pokračování 4. dílu série z dob moderního vojenství, kde se opět podíváte na střední východ v roli amerického mariňáka. Ve hře se dočkáte spousty starých dobrých zbraní včetně M16, M40, ale také nových jako odstřelovací pušku SR25M nebo L85A2.

Nový navazující příběh je mnohem více opředený tajemstvím a úmysly hlavního padoucha Makarova nebudou známy téměř do konce hry. Přesně jako ve skutečnosti, budete tedy často posíláni na místo určení bez valných informací, případně s úplně zkreslenou představou a až na místě vám dojde skutečná realita. Potěšující zprávou je, že se z prvního dílu vrací celá řada postav na čele s kapitánem MacTavishem a.k.a. Soapem. Pronikání do hry je tak určitě příjemnější.

V multiplayeru najdete celkem 35 zbraní. Zcela novým módem je tzv. Special Forces, kde mapy jsou speciálně navrženy pro kooperativní hru. Vám a Vašemu kolegovi budou zadané úkoly, které půjdou splnit pouze ve dvojici, takže si jeden bez druhého neškrtí. Kromě této náhrady co-op singleplayeru se samozřejmě vrací i multiplayer klasický s veškerou zásobou módů, odznaků a RPG prvků, na které jsou hráči zvyklí.


  • Díky realistické fyzice kulky ostřelují omítku ze stěn.
  • Je možné v jedné ruce držet pistoli a ve druhé nůž.
  • Jedna z úrovní Vás vezme přímo na vesmírnou stanici.
  • Ve hře se v některých momentech objeví i bullet-time.
  • Po každé splněného úrovni se Vám odemkne jedna Challenge mise.



    Call of Duty: Modern Warfare3

    Call of Duty: Modern Warfare 3 je třetím pokračováním válečné série Modern Warfare zasazené v současném konfliktu a celkově osmi dílem série Call of Duty.

    Třetí díl velmi úspěšné herní série je přímým pokračováním Modern Warfare 2. Dějištěm se tentokrát stává městské prostředí. Připravte se na ohromné, dech beroucí a exotické lokality, ve kterých budete bojovat. Mezi ty nejzajímavější patří New York, Berlín, Paříž či Londýn, ale určitě i Moskva, nebo pro nás bližší Praha a zámek v Čechách. . Po ulicích a v husté zástavbě se do boje zapojí tanky a další vojenská vozidla, ale převezeme se například i v AC-130. Mezi nové herní prvky patří zejména demolice objektů a budov jako je již pravidlem sérii Battlefield.

    Bojovat budete jako členové jedné z mnoha známých, ale i utajených speciálních jednotek. Kromě toho i za jednotlivců, jako jsou hrdinové z předchozího dílu Price a Soap, kteří jsou od závěru Modern Warfare 2 mezinárodně hledanými zločinci.

    V multiplayerové části hry si svůj návrat odbude mód Special Ops, který se poprvé objevil v Modern Warfare 2.



  • Recenze na Call of Duty: Modern Warfare Trilogy

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.