Call of Juarez: Gunslinger Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Call of Juarez: Gunslinger - NSW
Cena s DPH
389 Kč
Cena bez DPH: 321 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 212367
UbisoftEN dabing

Call of Juarez: Gunslinger [PC DVD]

Z prachu zlatého dolu až do podlahové špíny salónu, Call of Juarez-Gunslinger je skutečnou poctou pro příběhy z divokého západu. Prožijte epickou a násilnou cestu nelítostného lovce odměn na cestě po stopách notoricky známých psance, za nichž hlavy se platí v dolarech-cash. Na této dobrodružné výpravě, kde se rozmazává rozdíl mezi člověkem a mýtem, prožijete ikonické pamětní potyčky a odhalíte zamlčeny pravdu za klobouky největších legend Starého západu.

  • Utkejte největší legendy Divokého západu-Billy the Kid, Pat Garrett, Jesse James a dalších. Postavte se tváří v tvář těmto legendárním pistolníkem, jejichž nedopověděla příběhy čekají právě na Vás.
  • Preputujte zemi bez zákonů-Vyšliapte si svou cestu napříč divočinou Starého západu a zažijte epické dobrodružství napříč nádhernými Západními zeměmi.
  • Vytvořte si své vlastní právo-S pištoľným pouzdrem připevněným na Váš opasek budete lovcem odměn na cestě plné olověných soubojů.
  • Setrvejte v smrtelných přestřelkách-Ovládněte umění búchačiek, pistolí a pušek a excelujte v manévrech při vyhýbání se kulkám, nebo zasaďte zničující komba a složte k zemi několik nepřátel současně.
  • Staňte se unikátem Divokého západu-vybírejte si specifické pistolnické schopnosti a taste, střílejte, vyhrávejte a vypracujte se na nejlepšího pistolníka na Divokém západě.



    Hra vyžaduje připojení k síti internet a aktivaci přes službu Steam/upnula!


  • Recenze na Call of Juarez: Gunslinger

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.