Capcom Digital Collection XBOX 360

Cena s DPH
469 Kč
Cena bez DPH: 388 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 204843
CapcomEN dabing

Capcom Digital Collection [XBOX 360]



Capcom Digital Collection je k dispozici výhradně pro platformu Xbox 360. Balení 8 úspěšných her, které byly dosud k dispozici prostřednictvím služby Xbox LIVE, nabízí ty napopulárnejšie tituly, včetně Super Street Fighter 2 Turbo HD Remix, Final Fight: Double Impact, Super Puzzle Fighter 2 Turbo HD Remix a několik dalších. Všech 8 her se dostává na DVD vůbec poprvé. Každá hra zachovává všechny vlastnosti, online funkce a výsledky z původní download verze.

1942: Joint Strike -je klasickou shoot-em-up hrou v 3D HD grafice. Manévrujte letadla v 2. světové válce, odrazte příchozích nepřátel, použijte výbuchy, střílejte rakety a čelte obrovským nepřátelským bossem.
Bionic Commando Rearmed 2 -Nathan Spencer, vybavený s jeho slavnými bionickým rukama, jde zpět do akce s cílem zastavit generála Sabie od smrtícího raketového útoku. Skákejte a střílejte přes svěží prostředí a zneškodněte bezpočet nepřátel a obrovských bossů po celém ostrově Papagayo.
Final Fight: Double Impact -Vás vezme na cestu arkádové klasiky Final Fight a Magic Sword. Obě hry jsou vybaveny HD grafikou s množstvím odměn, integrovaných on-line žebříčků a bezproblémových on-line a lokálních co-op multiplayer módů.
Flock! -připravte se ochránit kukuřičné pole a zajistěte dobytek, protože Flock je tady! Pomocí unikátního UFO paprsku Zažeňte stádo a dostaňte roztomilé, mazlivé zvířátka zpět do mateřské lodi ve více než 50 hlavolamech.
Rocketmen: Axis Of Evil & Rocketmen -připojte se k Rocketmenom a Alianci svobodných planet v boji o osvobození solárního systému ze zajetí legie Terry. Galaxii můžete zachránit sami, nebo ve spolupráci s až třemi dalšími hráči přes Xbox LIVE, nebo lokálně na stejné konzole.
Super Puzzle Fighter 2 Turbo HD Remix -spojuje dohromady světy Street Fighter, Darkstalkers a další Capcom postavy a poskytuje extrémně návykový tetris zážitek. Super Puzzle Fighter 2 Turbo HD Remix nabízí 1080p HD grafiku, několik nových herních módů a lepší vyváženost.
Super Street Fighter 2 Turbo HD Remix -jedna z nejpopulárnějších her ze začátku 90. let se znovu zrodila! V rozlišení Full HD 1080p s širokoúhlou podporou, nabízí hra jedinečný zážitek, který osvobo i nových fanoušků a Street Fighter veteránů.
Wolf Of The Battlefield -jedna z nejoblíbenějších arkádových stříleček je zpět! Wolf of the Battlefield: Commando 3 ožívá v klasické akci s novými dobrodružstvími. Prostřílejte si cestu k vítězství využívaje obrovský arzenál zbraní a ovladatelných vozidel.

Recenze na Capcom Digital Collection

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.