Carmageddon: Max Damage[XBOX ONE]-BAZAR (použité zboží)

Cena s DPH
199 Kč
Osobitní režim 0% DPH
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 366656
Stainless

Carmageddon: Max Damage[XBOX ONE]-BAZAR (použité zboží)

  • hra je z výkupu a je 100 % funkení a vyzkoušena
  • obal bez poškození, médium bez škrábanců
  • smluvní záruka 6 měsíců

Popis nového produktu:


Vítejte ve vražedném světě Carmageddon: Max Damage , v závodní hře kde získáte body za projetí lokálních obyvatel a vaši soupeři jsou banda bláznů v zvráceném mixu vražedných mašin. S bláznivými posílena, bizarním okolím a rozmanitými možnostmi výhry se vše spojuje do nesčetných hodin násilné zábavy na popukání.
  • Garáž:
    V této hře je hlavní hvězdou automobil. Vyberte si z více než 30 železo požírajících vozidel designových na určité úkoly; zničení soupeřů a zabíjení chodců. Krutě přizpůsobené na ničení všeho v jejich cestě, každé má vlastní vysoce odlišný charakter s pomateným řidičem, který se hodí k vozidlu.
  • Prostředí:
    Vytvořte masakr ve velké škále otevřených prostředí a menších bojových arénách, s plno věcmi, do kterých je zábavné vrážet, rozbíjet je, odtrhnout je, nebo jejich odhodit. Prozkoumejte ulice měst a příměstské cesty, vyprahlé pouště, ledové pustiny, všechny plné šťavnatých masových batohů, pro vaše zabijácké potěšení.
  • Chodci:
    Pohybující se cíle všech věků, tvarů a druhů vytvářejí ve hře Carmageddon: Max Damage rovnoprávné příležitosti pro parádní zabijačku. Užijte si rozdrcení starců, dusící se jeptišky, odrážející se kočky v plavkách ... Plus prícestnej na vozíčcích, nebo pohyblivých skútrech a kolech ... Medvědi, tučňáci, mimozemšťané a mnohem, mnohem víc.

    Herní Módy:

    Hrajte v jednom ze tří herních módů, buď stoupejte v Carmageddon žebříčku v kariéře, dělejte si co jen chcete po odemknutí volného hraní, nebo vyzvěte masy v Multiplayer módě, ale pamatujte si, všechno je o masakru.

  • Kariéra:
    Projděte různými misemi napříč šestnácti kapitolami. Vylepšete si váš vůz a dávejte pozor na vozidla, která se vyplatí ukrást, abyste zůstali v popředí. Lovte achievementy, výzvy a lze sbírat předměty, čímž se pobavíte hodinami krví a olejem podlití zábavy.
  • Volné hraní:
    Splňte úrovně v kariéře, čímž si odemknete možnost volného hraní, kde neexistují žádná pravidla, limity, vše je jen zábava! Jednoduše Prozkoumávejte prostředí, nebo tlučte chodce, Srážejte krávy, znepriateľte si umělou inteligenci a nabaľte se vylepšeními, abyste otestovali zábavné kombinace zbraní ve vašem volném čase.
  • Multiplayer:
    Vyzvěte až vašich přátel, nebo neznámých na bojové festivaly plné soubojů, nebo se spojte s kamarády, lovte nepřátelské vozidla a zničte je.
  • Akční přehrávání:
    Prožijte veškerý ničivý chaos s neskutečným systémem akčního přehrávání, s několika pohledy kamer a možnostmi přehrávání. Bude to znamenat, že už nikdy nezmeškáte pořádnou srážku! Sdílejte vaše videa online a pochlubte se vašimi ničivými úspěchy.

  • Druhy akce:
    Rozhodněte se ať už chcete závodit, honit a zabíjet v směsici akčních akcí proti umělé inteligenci ve hře Carmageddon: Max Damage , nebo hrajte online proti masám fanouškům Carmageddon.
  • Zesílení:
    Najděte více než 90 zábavných zesílení, které Vám pomohou překazit plány soupeřem v různých způsobech na popukání. Rychle zjistíte, které zmrzačit nepřátel, které zlepší vaši výkonnost, nebo prostě všechno zkazí.

  • Recenze na Carmageddon: Max Damage[XBOX ONE]-BAZAR (použité zboží)

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.