hampion Jockey: G1 Jockey & Gallop Racer Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA hampion Jockey: G1 Jockey & Gallop Racer - PS3
Cena s DPH
469 Kč
Cena bez DPH: 388 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 55833
Koei

hampion Jockey: G1 Jockey & Gallop Racer [XBOX 360]



Hra podporuje pohybové ovládání Xbox 360 Kinect .



Staňte se postupně profesionálním žokejem v dostihové hře využívající pohybové ovládání, jaká tu ještě nebyla. Abyste se vypracovali na skutečného jezdce, musíte se naučit, jak správně zacházet s otěže, či bičíkem, ale také vhodně vyvažovat váhu Vašeho těla při jízdě a pod.

Porozumět musíte i rytmu jízdy, výdrži koně a stylu jízdy, abyste se stali skutečným mistrem. Hra nabízí 19 dostihových drah v různých terénech, důkladné zpracování světa dostihů z Evropy a Japonska, ale také online závody a další módy pro více hráčů.



  • Pokud hledáte dostupnější zážitek, Champion Jockey nabízí režimy, které zmírňují autenticitu a maximalizují fyzickou, přístupnou zábavu s využitím pohybového ovládání. Champion Jockey je dostihový zážitek, který si může užít každý.
  • Champion Jockey podporuje celou řadu síťových funkcí - velký krok vpřed pro dostihovou video hru. K dispozici jsou online multiplayer závody, Jockey žebříčky a řadu DLC.
  • A nakonec, vývojový tým hry Champion Jockey si dal velkou námahu při reprodukci evropského a japonského dostihového světa - zahrnujícího ploché i skokanské závody. Pocítíte jedinečné vzrušení ze závodů v podrobně provedených evropských a japonských koňských dostizích.

  • Recenze na hampion Jockey: G1 Jockey & Gallop Racer

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.