Cities Skylines (Nintendo Switch Edition) [NSW] - BAZAR (použité zboží)

Cena s DPH
619 Kč
Osobitný režim 0% DPH
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 458637
Paradox

Cities Skylines (Nintendo Switch Edition) [NSW] - BAZAR (použité zboží)

  • hra je z výkupu a je 100% funkční a odzkoušená
  • obal bez poškození, médium bez škrábanců
  • smluvní záruka 12 měsíců

Popis nového produktu:


Cities: Skylines je moderní pohled na klasickou simulaci města. Hra přináší nové herní prvky pro vzrušení z tvorby a správy skutečného města a vylepšuje některé už zavedené funkce budovatelského zážitku. Hra od tvůrců série Cities in Motion se může pochválit plně funkčním dopravním systémem. Zahrňuje též schopnost úpravy hry tak, aby vyhovovala Vašemu hernímu stylu jako protiváha k vrstvení a vyzývavé simulaci. Hranicí je jen Vaše fantazie, tak přeberte kontrolu a dosáhněte až k obloze!
 
  • Jako starosta svého města musíte plnit základní požadavky, jako jsou voda, elektřina, policie, protipožární ochrana, vzdělávání, zdravotní starostlivost a další s reálným ekonomickým systémem svého města. Občané ve Vašem městě reagují plynule, s vážností a s nádychem skutečnosti na množství herních scénářů.
  • Rozsáhle zkušenosti ze série Cities in Motion našli uplatnění v úplných a plně funkčních dopravních systémech.
  • Buďte víc, než jen úředník z radnice. Rozdělení částí Vašeho města na okrsky má za následek uplatňování politik, které zase povedou k růstu Vaší autority na cestě k postu primátora svého vlastního města.


Recenze na Cities Skylines (Nintendo Switch Edition) [NSW] - BAZAR (použité zboží)

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.