Cities: Skylines 2 (Premium Edition) Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Cities: Skylines 2 (Premium Edition) - PC DVDCities: Skylines 2 (Premium Edition) - PS5
Cena s DPH
2 079 Kč
Cena bez DPH: 1 718 Kč
 
 
Kód produktu: 463437
ParadoxEN titulky

Cities: Skylines 2 (Premium Edition) [Xbox Series X|S]

 

Bonus pro předobjednávky

Předobjednejte si hru ještě dnes a odlište své město díky 9 jedinečným budovám založeným na slavných pamětihodnostech z celého světa.
Mezi pamětihodnosti patří Londýnské oko, Notre Dame, Národní galerie, Grand Hotel, Botanická zahrada, Näsinneula, Zvonice Xi'an, Sungnye a Japonský parlament. Součástí je i mapa založená na geografii finského Tampere, domově Colossal Order (tvůrce hry).

O hře

Když si to dokážete představit, můžete to i postavit.
Vybudujte město od základů a proměňte jej v vzkvétající metropoli, kterou si dokážete představit pouze vy. Budování v takovém měřítku jste ještě nikdy nezažili. Díky propracované simulaci a živé ekonomice vám
Cities: Skylines II přináší budování světa bez omezení.
Na začátku položte základy svého města. Vytvořte cesty, infrastrukturu a systémy, které umožňují každodenní život. Je to na vás – všechno. Jak se bude vaše město rozvíjet, záleží také na vás, ale plánujte strategicky. Každé rozhodnutí má svůj vliv. Dokážete napájet energií místní průmysl a zároveň posilovat ekonomiku pomocí obchodu? Díky čemuž budou obytné čtvrti vzkvétat, aniž by to zabilo ruch v centru? Jak uspokojíte potřeby a touhy obyvatel, aniž byste zruinovali rozpočet města?
Vaše město nikdy nespí. Jako každý živý, dýchající svět se postupem času mění. Některé změny budou pomalé a postupné, zatímco jiné budou náhlé a nečekané. Takže zatímco se budou střídat roční období a den s nocí, vy se připravte jednat, když život nepůjde podle plánu. Neustále se rozšiřující komunita stavitelů znamená více příležitostí vybudovat skutečně dechberoucí město díky módům. Ty jsou nyní v Cities: Skylines II dostupnější.
Cities: Skylines II, ta nejrealističtější a nejpodrobnější hra s budováním města, posune vaši kreativitu a schopnost řešit problémy na jinou úroveň. Díky nádherně kreslené grafice ve vysokém rozlišení vás bude inspirovat k tomu, abyste postavili město svých snů.

Klíčové vlastnosti

  • Propracovaná simulace
    Díky umělé inteligenci a spletité ekonomice se budou vaše volby promítat po celém městě. Pamatujte na to, když budete taktizovat, řešit problémy a reagovat na změny, výzvy a příležitosti.

  • Epické měřítko, nekonečné možnosti
    Cities: Skylines II vám umožní tvořit bez kompromisů. Nyní můžete stavět až do nebes a na větším území než kdykoli předtím. Proč ne? Vaše město jste vy.

  • Města, která ožívají
    Vaše rozhodnutí utvářejí životní cestu každého obyvatele a tento řetězec událostí definuje, kým jsou. Sledujte jejich životní vzestupy a pády, od lásky a ztráty k bohatství a blahu.

  • Dynamický svět
    Vyberte si mapu a nastavte pro své město podnebí. To určí přírodní síly, se kterými budete zápasit, abyste mohli své město rozšířit tváří v tvář rostoucí populaci, proměnlivému počasí a výzvám ročních období.

Premium Edition obsahuje:

Fyzický obsah:
    • Hra Cities: Skylines 2
    • Steelbook
    • Oboustranná mapa města, na kterou můžete dělat poznámky
    • Dvě speciálně navržená pera pro tvorbu poznámek se snadno odstranitelným inkoustem
Digitální Expansion Pass:
  • Sada San Francisco (okamžité odemčení)
  • Balíček materiálů + rádiová stanice (Q4 2023)
  • Content Creator Pack + rádiová stanice (Q1 2024)
  • Rozšíření hry + rádiová stanice (Q2 2024)

Trailer


Recenze na Cities: Skylines 2 (Premium Edition)

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.