Sim City 4 Deluxe PC CD

Cena s DPH
259 Kč
Cena bez DPH: 214 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 4816
Electronic

Sim City 4 Deluxe [PC CD]


Balení obsahuje základní hru SimCity 4 a datadisk SimCity 4: Rush Hour.


SimCity 4
V SimCity 4 nebude jen město, ale doslova ho přivádíte k životu. S pomocí božských sil můžete měnit výšku hor, tvar koryt řek a sázet husté lesy. Pak postavíte to nejskutečnější město, jaké si dokážete představit. Vaše město ožije ruchem stavenišť, dopravy a životem Vašich Simů. Postavíte vilové čtvrti na úpatích hor, mosty přes kaňony a mrakodrapy v obchodním centru. Dopad Vašeho jednání bude okamžitý, ale ne úplně předvídatelný. Můžete se pokusit uzavřít ústí sopky, ale láva může opět vytrysknout, ale na jiném místě. Když zpanikaří někteří občané, mohou vyvolat nepokoje, stavět barikády a bojovat na ulicích s policií. Uklidníte jejich, nebo zbrkle zásahem způsobíte ještě větší chaos? Na každé Vaše rozhodnutí Vaše město reaguje. V SimCity 4 vaše město pulsuje životem, který mu dáte.


  • Přiveďte vaše město k životu - vytvoříte a budete kontrolovat tu nejrealistickejšiu metropoli, jakou si dokážete představit.
  • Přetvořte svůj svět - vybudujte hory a údolí, vysaďte lesy a vytvořte oceány.
  • Užijte si život ve velkém městě - zažijete dopravní špičku a také večerní pohodu, potkáte klidných a také problémových lidí.
  • Dotkněte se svého díla - město odpovídá na vaše chování a dává najevo své potřeby.
  • Chraňte své Simíky - rozmístíte policejní hlídky, zklidněte sopku nebo bojujte proti tornáda.


    SimCity 4: Rush Hour
    První rozšíření populární simulace města se zaměřuje na přepravu lidí. Dostanete pod kontrolu cesty, budete upravovat zácpy, vést hasiče nejkratší cestou k požáru, a dostanete i různé mise jako chycení zloděje aut, bankovních lupičů. Budete moci dávat Vašim Simíky nové auta, helikoptéry, a i vzducholodě.

    Do původní hry přináší datadisk hlavně detailnější provoz, přibudou nové vozidla, tramvaje, vzucholode, helikoptéry. Budete si je postupně jak budete řešit dopravní problémy města odemykat a používat. Dostanete několik typů cest, jak jednosměrky, nové mosty, široké dálnice. Kromě toho přibude i 50 nových budov, hlavně dopravních jako historická železniční stanice, nové přístavy, helipady atd.. Největší zábavou však bude převzetí kontrolu na auty, helikoptérami a ambulance a dovedení jejich na správné místo. Přibudou i nové katastrofy z nichž bude nejzajímavější asi útok UFO, bude zde i útok zlodějů vyvolávajících chaos ve městě, a ze srandy si budete moci vyzkoušet odparka auto na železniční trati.


  • Recenze na Sim City 4 Deluxe

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.