Civilization Revolution Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Civilization Revolution - XBOX 360
Cena s DPH
519 Kč
Cena bez DPH: 429 Kč
 
Kód produktu: 38542
2KCZ titulky

Civilization Revolution [PS3]

Strategie vycházející z tradičního konceptu, který hry v Civ sérii nabízí fanouškům už 16 let. V roli vůdce zvoleného národa se tedy budete pokoušet o převzetí pozice vládce celého světa. Začne to založením vlastního národa, pokračovat to bude pomalým budováním říše skrze různé věky a epochy, dojde na válčení, obchodování, vyjednávání, objevování, vynalézání a nakonec to snad skončí odletem do vesmíru.

Žádný z tradiční prvků Civilization her v Civilization Revolution nechybí. Jen jsou hráčům nabízeny v přístupnější, vizuálně zajímavější a akčnější podobě. Hra nabízí epickou singleplayer kampaň s obrovskou mírou znovu-hratelnosti, kde budete moci vést jeden z 16 ve hře dostupných národů. Každý z národů má samozřejmě své vůdce, čili významné historické postavy se speciálními vlastnostmi a schopnostmi, jichž budete aktivně využívat.

Velký důraz je ve hře kladen i na multiplayer část, která nabízí podporu hlasové i video komunikace, podporu online žebříčků, nástroj pro vyhledávání hráčů na stejné výkonnostní úrovni, achievementy, ranked souboje a tak dále. Single i multiplayer souboje ve hře jsou kratší a intenzivnější díky realtime komunikaci s poradci i významnými osobami, ale i díky přehlednějším mapám a upravené časové ose .


Recenze na Civilization Revolution

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.