Tom Clancy 'Ghost Recon: Future Soldier + Tom Clancy' Ghost Recon: Advanced Warfighter 2 XBOX 360

Cena s DPH
259 Kč
Cena bez DPH: 214 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 342500
UbisoftEN dabing

Tom Clancy 'Ghost Recon: Future Soldier + Tom Clancy' Ghost Recon: Advanced Warfighter 2 [XBOX 360]


Balení obsahuje hry Tom Clancy 'Ghost Recon: Future Soldier a Tom Clancy' Ghost Recon: Advanced Warfighter 2 .


Tom Clancy 'Ghost Recon: Future Soldier
Jednotka Ghost, součást skupiny pro specializovanou taktiku, zvláštní oddíl pod přímým velením Joint Special Operations Command a elita moderních amerických speciálních sil, je lépe známá svým výkonem na bojišti. Tvoří ji"neviditelní" vojáci.

Jen ti nejlepší z nejlepších, vojáci s unikátní kombinací dovedností na i mimo bojiště mohou nosit prestižní insignie jednotky Ghosts. Vojáci jednotky Ghost, vybaveni nejmodernější bojovou technikou, musí vypátrat nejdůležitější cíle v nejrizikovějších oblastech konfliktů po celém světě, bojujíce neviděni v jakémkoliv podnebí a terénu.

V blízké budoucnosti tvoří čtyři z těchto elitních vojáků špičku kopí v skryté válce zuřící po celém světě. Ale i když Ghost Leader, Pepper, 30K a Kozak dosáhnou svých cílů, zjišťují, že hrozba, které čelí je větší, než si kdy dokázali představit. Je to hrozba, která by mohla změnit mezinárodní rovnováhu sil navždy.


  • Pokud jste elita mezi elitou tak si nemusíte hledat svou cestu k jednotce Ghost. Oni si najdou Vás.
  • V roli seržanta Johna Kozáka, nového člena jednotky, bojujte po boku 3 veteránů v 10 hodinovém ději zaměřeném na postavy.
  • Váš tým přenese boj na 8 velkolepých lokalit, od tepla a prachu Afriky až za polární kruh.
  • Staňte se dokonalým tichým profesionálům s unikátními stealth zabijácké pohyby a brutálními bojovými pohyby v boji na blízko. Vyzbrojte se nejmodernější autentickou vojenskou technologií, obsahující více než 50 zbraní
  • Provádějte vysoce koordinované akce a zničující rozsáhlé útoky využívaje více pohledů.
  • Aktivujte Cross-Com, dokonalý týmový nástroj na bojišti, abyste dokázali koordinovat útoky a znásobit svůj pozoruhodný výkon.
  • A.T.L.A.S., Nový Augmented Reality systém, umožňuje zobrazení informací v reálném čase, poskytujíc živou zpětnou vazbu na vyvíjející se situaci na bojišti
  • W.A.R. (Weapon Augmented Reality) je protějšek A.T.L.A.S.-u na bojišti, kteří umožňuje členům jednotky Ghost okamžitě synchronizovat svůj Cross-com s jakoukoliv zbraní, kterou používají. Díky této moci ve svých rukou můžete předvádět vražedné synchronizované útoky s Cross Target laserem, který identifikuje, kdo je v zorném poli Vašich spolubojovníků.
  • Hrajte v 14 misích kampaně až s 3 kamarády.


    Tom Clancy 'Ghost Recon: Advanced Warfighter 2
    Hra Tom Clancy 'Ghost Recon: Advanced Warfighter 2 rozvíjí události z prvního dílu a umožňuje Vám velet elitní bojové jednotce americké armády, jednotce Duchů.

    V roce 2014 rozrůstající se konflikt mezi mexickými silami věrnými vládě a povstalci uvrhl Mexiko do totální občanské války. Pod velením kapitána Scotta Mitchella musí jednotka Duchů čelit bezprostřední hrozbě na hranici Spojených států. Osud dvou zemí nyní leží v rukou Duchů, kteří musí odrazit útok na americkou půdu. Vybaveni nejmodernějšími zbraněmi a technologiemi, musí Duchové bojovat na obou stranách hranice a neutralizovat stupňující se povstaleckou hrozbu.


  • Bojiště ve hře Tom Clancy 'Ghost Recon: Advanced Warfighter 2 ožívá na vaší cestě odpadky posetými ulicemi a při likvidováni nepřátel v bombami poškozených budovách. Špičková fyzika a částicové systémy umožňují zobrazit ty nejintenzivnější a nejrealističtější exploze, kouř a ničení prostředí jaké jste kdy mohli vidět ve videohře. Dynamické osvětlení a stíny se mění podle cyklu střídání dní a nocí a systém neustále se měnícího počasí vyžaduje, abyste se přizpůsobili měnícím se podmínkám během akce.
  • Poprvé v historii série musí jednotka Duchů bránit americkou půdu před útokem zpoza hranic, díky čemuž se boj přesouvá do zcela nových prostředí. Duchů čeká boj s nepřítelem v horských terénech, neúrodných pouštích a dokonce i na jejich domovské půdě v El Paso, v Texasu. Každé prostředí nabízí své vlastní výhody a výzvy a volá po čerstvých taktických přístupech.
  • Kryjte si záda, nakolik povstalci posílají své vlastní jednotky proti bokem Vašich linií, nebo získávají výhodu díky využití vertikální hratelnosti a mohou Vás napadnout ze střechy. Lepší AI Vašich spolubojovníků nabízí nyní více informací, které potřebujete s popisnými příkazy jako například"nepřítel za červeným náklaďákem před námi."
  • Nový revoluční Cross-Com 2.0 Vám přináší ještě více informací. Můžete vidět, co vidí Vaši spolubojovníci v levém horním displeji a kliknutím na tlačítko se toto okno zobrazí na celé obrazovce pro jasnější a přesnější obraz. To Vám umožňuje vytvořit si komplexnější pohled na celé bojiště. Nový pohled Full Command View umožňuje neobyčejnou přesnost při zadávání a provádění taktických pokynů na bitevním poli.
  • Přivolejte smrtící vzdušné údery stíhaček, získejte mobilní kryt při jinak neprůchodných situacích a doplňujte si výzbroj na bojišti pomocí automatického dělostřeleckého tahače. Navíc nyní můžete svou jednotku léčit přímo na bitevním poli, včetně kapitána Scotta Mitchella, díky zcela nové třídě vojáků-Medic.

  • Recenze na Tom Clancy 'Ghost Recon: Future Soldier + Tom Clancy' Ghost Recon: Advanced Warfighter 2

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.