Tom Clancys Ghost Recon: Wildlands CZ (Year 2 Gold Edition) Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Tom Clancys Ghost Recon: Wildlands CZ (Year 2 Gold Edition) - PS4
Cena s DPH
929 Kč
Cena bez DPH: 768 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 389126
UbisoftCZ titulky

Tom Clancys Ghost Recon: Wildlands CZ (Year 2 Gold Edition) [XBOX ONE]


Pár let od teď, Bolívie, tato krásná jihoamerická země se stala největším výrobcem kokainu na světě. Vlivný a krutý drogový kartel, Santa Blanca, přivedl zemi do drogového stavu, je vedena zločinci, strachem, nespravedlností a násilím. Kartel je na cestě stát se hlavní silou podsvětí a globálním nebezpečím.
Válka není řešením. Chirurgický, tajemný, smrtící přístup je jediným způsobem jak zastavit nemoc v zárodku. Duchové, elitní tým speciálních jednotek Spojených států je vyslán za nepřátelské linie, aby do nich vnesl chaos, destabilizoval a později i zničil spojenectví mezi kartelem a zkorumpovanou vládou.
Tváří v tvář všemocnému nepříteli v nepřátelském území, budou Duchové muset provést kritické morální rozhodnutí a zapojit se do náročných soubojů pro splnění jejich mise-dosud nejdrsnější a nejnebezpečnější operace.
Hra Tom Clancys Ghost Recon: Wildlands je úplně první militaristické střílečka, která se odehrává v masivním, nebezpečném a pohotovém otevřeném světě, kde můžete hrát samotě, nebo ve skupině pro čtyři hráče.

  • Bienvenidos a Bolivia
    Vítejte v Bolívii, od neslavné Death Road, až po největší solné roviny na světě, vydejte se na pouť napříč dosud největším otevřeným světem v akční adventuře od firmy Ubisoft . Objevujte masivní regiony inspirované Bolívií a jižní Amerikou, jejich omračující vyhlídky a neskutečnou rozmanitost. V jednom z dostupných vozidel prozkoumejte stovky vesnic, pamětihodností a legend, které obývají tuto zemi, mimo cest, i na cestách, ve vzduchu, na souši a na moři. Ponořte se do bolivijské kultury při tom, jak se setkáte s obyvateli reagujícími podle jejich vlastních agend a dle herního cyklu dne a noci se systémem počasí.

  • Staňte se Duchem
    Veďte tým čtyř Duchů, absolutní špičky armády Spojených států. Hrajte sami nebo se skupinou tří přátel, při tom jak se k Vám bezstarostně přidají v jakémkoliv místě hry. Podstupujte všechny vaše militaristické mise v pořadí, které Vám vyhovuje: plížení, rozptýlení a taktický nebo frontální útok, budou vždy možností. Využijte nové ikonické drone na průzkum nejsložitějších terénů a pro označení nepřátelských základen, nebo je můžete změnit na smrtící zbraně. Dělejte těžké, ale kritické rozhodnutí: sabotování, slyšení, zajímání a vraždy jsou pouze pár z možností, které Vám budou dostupné pro dosažení misí. Vylepšujte a plně si přizpůsobte vašeho Ducha díky zkušenostem a kořisti, které cestou nasbíráte.

  • Manipulujte a čelte následkům
    Ovlivňujte různé frakce ve hře: sbírejte informace o kartelu Santa Blanca, uplácejte agresivní militantní jednotky Unidad, získejte výhody díky zdrojem místních rebelů, nebo ochraňujte místní populaci. Začleňte se mezi frakční souboje, díky kterým způsobíte rozptýlení a pomůžete si ke splnění vašich cílů operací. Svět bude reagovat různě na všechny vaše volby: neočekávané příležitosti a ohrožení mohou nastat po každé situaci, čímž se změní na dlouho trvající a hrozivé následky. Manipulujte se systémem. Manipulujte s neočekávaným.


    Tom Clancys Ghost Recon: Wildlands CZ Year 2 Gold Edition obsahuje:

  • Hru Tom Clancys Ghost Recon: Wildlands
  • Splinter Cell Pack
  • Operator Pack
  • 6 Ghost War Classes
  • 8 Battle Crates



  • Titul obsahuje následující jazykové lokalizace:
    CZ titulkyEN dabing

    Recenze na Tom Clancys Ghost Recon: Wildlands CZ (Year 2 Gold Edition)

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.