Tom Clancy 'Rainbow Six: Siege (Art of Siege Edition) XBOX ONE

Cena s DPH
1 109 Kč
Cena bez DPH: 917 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 334277
UbisoftEN dabing

Tom Clancy 'Rainbow Six: Siege (Art of Siege Edition) [XBOX ONE]

Tom Clancy 'Rainbow Six: Siege je novým dílem uznávané FPS Rainbow Six pro novou generaci konzolí a PC.

Inspirována realitou protiteroristických agentů po celém světě, Vás hra Rainbow Six: Siege zve ovládnout umění ničení. Intenzivní konfrontace zblízka, vysoká úmrtnost, taktika, týmová hra a výbušná akce jsou středobodem hratelnosti.

Multiplayerová hratelnost Rainbow Six: Siege nastavuje novou laťku pro intenzivní přestřelky a strategie díky bohatým zkušenostem z předchozích Rainbow Six her.



  • protiteroristické agenti jsou trénováni, aby zvládli extrémní situace, jako je například záchrana rukojmích, s chirurgickou přesností. Jako specialisté"krátkého dosahu" je jejich výcvik soustředěn na uzavřené prostředí. Jsou to odborníci, kteří operují v těsných formacích při boji zblízka, demolicích a koordinovaných útocích.
  • Poprvé se můžete v sérii Rainbow Six zapojit do obléhání, zcela nového stylu útoku. Nepřátelé nyní mají prostředky na přeměnu svého prostředí na pevnost. Mohou nastražit pasti, opevnit se a vytvořit obranné systémy, aby zabránili vniknutí Rainbow týmů. Abyste mohli čelit této výzvě ,,, máte k dispozici bezkonkurenční úroveň svobody. Kombinací taktické mapy pozorovacích dronů a nového systému slaňování, mají týmy Rainbow k dispozici více možností, než kdykoli předtím při plánování, útoku a řešení těchto situací.
  • Destrukce je středobodem hratelnosti. Díky využití schopností enginu Realblast máte nyní bezprecedentní schopnost ničit prostředí. Stěny můžete prorazit a získat tak nové palebné pozice a stropy a podlahy můžete rozbít a vytvářet tak nové přístupové cesty. Vše v prostředí reaguje realisticky, dynamicky a jedinečně v závislosti na velikosti a kalibry střeliva, nebo množství výbušnin, které používáte. V Rainbow Six: Siege je ničení smysluplné a jeho zvládnutí je často klíčem k vítězství.



    Art of Siege Edition obsahuje navíc:

  • Sběratelský obal hry.
  • Průvodce hrou v podobě 120 stránkové knížky v pevné vazbě.
  • Bonusové zlaté skiny zbraní do hry.



    Tom Clancy’s Rainbow Six: Siege (Art of Siege Edition)



  • Titul obsahuje následující jazykové lokalizace:
    EN dabingDE dabing

    Recenze na Tom Clancy 'Rainbow Six: Siege (Art of Siege Edition)

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.