Codename Panzers 1+2 (platinum) CZ PC DVD

Cena s DPH
129 Kč
Cena bez DPH: 107 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 7636
cdv

Codename Panzers 1+2 (platinum) CZ [PC DVD]

Edice Platinum obsahuje oba díly série Codename Panzers: Phase One a Phase Two.

Codename: Panzers Phase One
Ne, to nemůže být pravda! Předsunutá hlídka hlásila jen mechanizovanou pěchotu, ale sem míří něco mnohem většího! Jak mohli, proboha, přehlédnout dva 70 tunové německé tanky Königstiger?! No, teď není čas hledat viníka popadněte bazuka a napalte tanky zezadu. Pouze přímý zásah je může zničit ...

Codename: Panzers vás vtáhne do náročných bojů 2. světové války. Ať už budete hrát ve městech mezi kulkami prošpikovanými budovami, v nehostinných horských oblastech či zrádných bažinách, nabídne Vám hra Codename: Panzers válečné běsnění v reálném čase as úžasnou 3D grafikou. Vytvořte si vlastní bojovou jednotku vybranou z více než 100 detailně zpracovaných jednotek - počínaje od plameňometčíkov, přes sovětský raketomet Stalinovy varhany až po německý bitevní tank Königstiger.

Staňte se velitelem a likvidujte nepřítele umnými taktickými manévry. Zažijte na vlastní kuži nervy drásající napětí strategické hry v Codename: Panzers!

Codename: Panzers Phase Two
V pokračování strategické hry najdete tři nové kampaně. Na začátku si vyberte ze dvou kampaní, třetí, který se odehrává v Jugoslávii Vám bude zpřístupněna po úspěšném dokončení prvních dvou. Mise jsou inspirované skutečnými bitvami z 2. světové války. Ve hře naleznete plný editor v němž si budete moci tvořit vlastní scénáře a mapy .

  • Propracovaná grafika
  • Realistické počasí
  • Editor misí
  • Strhující síť

  • Recenze na Codename Panzers 1+2 (platinum) CZ

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.