Colin McRae Rally 2005 PC DVD

Cena s DPH
209 Kč
Cena bez DPH: 173 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 53527
Codemasters

Colin McRae Rally 2005 [PC DVD]



Zcela nový herní mód "Kariéra" bude patřit k největším lákadlům Colin McRae Rally 2005. Každý, kdo propadl kouzlu závodních aut, si bude moci vyzkoušet vývoj skutečného závodního jezdce - od regionálních klubových soutěží až po souboje s nejlepšími závodníky na světě. Své dovednosti bude moci předvést ve dvaceti různých typech závodů, jako jsou poháry, superpohár, šampionáty a mnoho dalších.

K postupnému vývoji závodního jezdce je samozřejmě nutné využívat závodní auto. Na více než 300 rychlostních zkouškách se budou prohánět současné soutěžní automobily s pohonem na všechna čtyři kola nebo jen na přední nápravě, historické speciály z osmdesátých let minulého století či terénní automobily známé z dálkových soutěží. Kromě kariéry však budou k dispozici i další neméně zajímavé herní módy - světový šampionát, rally, rychlostní zkoušky a také hra více hráčů s vydatnou podporou hraní po internetu.

Pokud si někdo po předchozím díle myslel, že hry z McRaeovej série nemohou vypadat po vizuální stránce lépe, nový díl se rozhodl přesvědčit jej o opaku: zbrusu nové umístění kamery na kapotě auta a lepší natočení ostatních pohledů dodává atmosféře i zážitkům z jízdy úplně jiný rozměr . Model poškození doznal výrazných změn, každé závodní auto má svůj vlastní, detailně propracovaný model. Podobně kvalitně propracované je i okolí tratě, po prudkém nárazu do stromu se nejen změní vzhled i chování vozu, ale ze stromu dokonce opadá listí!



  • Velká a rozmanitá nabídka závodních aut, nový a nelineární herní mód Kariéra s více než 20 závody a více než 300 rychlostními zkouškami.
  • Přes 30 závodních aut jako Volkswagen Golf MK5, Toyota Celica GT-Four, Lancia Stratos, Alfa Romeo 147 GTA, Alfetta GTV Turbodelta, Mitsubishi Lancer Evo VIII, Peugeot 206, 205 T16 Evo2 a elegantní VW Beetle RSI!
  • 9 lokalit (Velká Británie, Švédsko, USA, Finsko, Austrálie, Španělsko, Řecko a Japonsko přibylo i Německo), v módu Rally osm rychlostních zkoušek. Každá z nich bude delší, rozmanitější se spoustou nadšených animovaným diváků.
  • Neuvěřitelné detailní model poškození každého závodního auta - od lehkých škrábanců na karoserii až po vizuálně efektně zpracované vytahování auta po havárii.

  • Recenze na Colin McRae Rally 2005

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.