God of War Collection: Volume 2[PS3]-BAZAR (použité zboží)

Cena s DPH
359 Kč
Osobitní režim 0% DPH
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 248177
PlayStation

God of War Collection: Volume 2[PS3]-BAZAR (použité zboží)

  • hra je z výkupu a je 100 % funkení a odzkoušená
  • obal bez poškození, médium bez škrábanců
  • smluvní záruka 6 měsíců

Popis nového produktu:

God of War: Chains of Olympus
Bůh války, Kratos, poté, co byl podveden a přinucen zabít svou manželku a dceru, přestal sloužit Ares. S cílem hledat rozhřešení z hříchů své minulosti se stal bojovníkem bohů pro následující roky - tyto brutální křížové výpravy, jménem Olympu, se staly legendárními po celém starověkém světě.

V God of War: Chains of Olympus, se Kratos vydá do zemí, kam žádný smrtelník nikdy nevkročil. Se světem ponořeným do věčné temnoty a bezmocnými bohy, musí Kratos čelit nejobávanějším tvorem řecké mytologie a nakonec je nucen volit mezi svým osobním vykoupením a záchranou starověkého světa od jistého zničení.

  • Epická hratelnost na PSP, věrná sérii God of War . Zažijte dramatickou kameru a epické kulisy, které nabízejí dosud nevídaný zážitek na systému PSP.
  • mytologická odysea. Příběh se odehrává v době před událostmi hry God of War, kde zažijete Kratovu cestu během 10 let ve službě bohům Olympu.
  • Zcela nové bojové pohyby: Využijte nové brutálně bojové pohyby spolu s Vašimi oblíbenými kombo útoky ze série God of War.
  • Z bran Hades do hlubin Tartaru, Vás cesta vezme přes temný a brutální svět řecké mytologie. Postavte se zcela novým stvořením z řecké mytologie a zapojte se do epických boss soubojů.
  • Při přezkoumávání dávného světa se připravte na procházení labyrintem náročných hádanek.

    God of War: Ghost of Sparta
    Na konci God of War , brutální bojovník Kratos porazil Arese a dosáhl Olympus jako nový bůh války. V Ghost of Sparta, Kratos zjistí, že jeho nové síly nestačí k zastavení nočních můr, které ho i nadále trápí. Aby se osvobodil od duchů, které pronásledují jeho vzpomínky, musí se Kratos vydat na cestu, která odhalí původ ztracených světů a zodpoví dlouho očekávané otázky o jeho temné minulosti. Vyzbrojen smrtícími Blades of Athena, musí během celého svého nemilosrdného pátrání překonávat armády mytologických tvorů, legie nemrtvých vojáků a úžasně nebezpečné a brutálně země.

  • Vylepšený boj na blízko nabízí více akce s funkcí Combat Rush, která umožňuje Kratom bušit nepřátel o zem, nebo jejich odhodit, rozšířený systém zabíjení přináší specifické způsoby porážky k unikátní zbraně a kouzla, jakož i větší množství kombinací, ukončovacích pohybů a air -to-air bojových pohybů. Ve hře také můžete ovládat nové zbraně, jako kopí a štít s plně konkretizován bojovým stromem, spolu s novými magickými schopnostmi pro ještě smrtenejšie útoky.
  • Ghost of Sparta se může pochlubit větší a rozmanitější hratelností, jak Chains of Olympus . To má za následek exponenciálně větších bossů, dvojnásobek nepřátel na obrazovce s rozmanitějším chováním a zcela novými pohyby, které přidávají k pútavejšiemu a pohlcujúcejšiemu zážitku ze hry.
  • Vylepšení grafického enginu přinášejí skvělou grafiku a dramatickou kameru, která ve spojení s povětrnostními vlivy, hloubkou bojiště a kvalitnějším prostředím nabízí vizuální zážitek, jaký jste neviděli nikdy předtím na PSP.
  • Věrný sérii God of War , Ghost of Sparta nabízí nové zajímavé dobrodružství pro krát, který musí jít hlouběji do své minulosti, než kdykoli předtím a najít dlouho očekávané odpovědi na otázky týkající se sparťanského bojovníka.
  • Při přezkoumávání dávného světa se připravte na procházení labyrintem náročných hádanek.
  • K dispozici pro systémy PSP a PSP!Go, Ghost of Sparta je senzační dobrodružství do dlaně, které si můžete vychutnat i na cestách, kdykoliv a kdekoliv!
  • Recenze na God of War Collection: Volume 2[PS3]-BAZAR (použité zboží)

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.