Command & Conquer The First Decade PC DVD

Cena s DPH
209 Kč
Cena bez DPH: 173 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 6067
Electronic

Command & Conquer The First Decade [PC DVD]

Kolekce Command & Conquer The First Decade obsahuje 12 her a exkluzivní bonusové DVD s upomínkovými videi. V balení naleznete hry: Command & Conquer s datadiskem Command & Conquer: The Covert Operations, Command & Conquer: Red Alert s datadisky Command & Conquer Red Alert: Counterstrike, Command & Conquer Red Alert: The Aftermath, Command & Conquer: Tiberian Sun s datadiskem Command & Conquer Tiberian Sun: Firestorm, Command & Conquer: Red Alert 2 s datadiskem Command & Conquer Red Alert 2: Yuris Revenge, Command & Conquer: Renegade a Command & Conquer: Generals s datadiskem Command & Conquer Generals: Zero Hour

Command & Conquer: red Alert
Otázka jak to začalo je tu stále. Začalo to v Novém Mexiku, na místě zvaném Trinity v roce 1946. Rok po 2. světové válce, kdy je Evropa v rozkladu. Malý tým vědců se rozhodne, že pomocí technologie se vrátí v čase a všechno se změní. Ano, cílem je odstranit Hitlera a zabránit tak krveprolití. Co se jim i podaří.

Nikdo z nich ale netuší co se stalo. Když se jim podaří zničit jedno zlo, číhá v koutě druhé. Místo Hitlera nastupuje komunistický diktátor ze sovětského Ruska Josif Visarionovič Stalin. Válka vypukne když vydá Stalin rozkaz k útoku. Ochromena Evropa povolává do zbraně. Moment překvapení je obrovský. Sovětská Rudá armáda dobývá skoro polovinu Evropy.

A teď nastupujte Vy. Váš úkol je vybrat si jednu stranu a jít do boje. Buď pokořit s pomocí Rudé armády celou Evropu nebo ji zachránit.

Spojenecká kampaň je plná obranných bojů a vyčkávání na správnou chvíli. Sověti naopak útočí a vypadá to tak, je nic nezastaví jich těžkou techniku, která ničí vše co je v dosahu.

Command & Conquer: Tiberian Sun
Příběh hry Command & Conquer: Tiberian Sun navazuje na příběh původní hry Command & Conquer. Kane se opět vrátil. Brotherhood of NOD je roztříštěné na množství frakcí a zmítané bojem o post vůdce. Kane se ale vrátil, aby ho sjednotil. 2. Tiberiovu válka už není pouze válkou o moc a peníze (Tiberium), ale i Vendetta Kanea za přehrají 1. Tiberiovu válku.

  • Bojujte na dynamických 3D válečných polích. Zničitelný terén, lesní požáry, zrádná ledová pole a mnoho dalších překvapení. Vytvořte zcela nové strategické možnosti a taktiky v tiberianských oblastech mírného pásu, arktických tundrách a zdevastovaných městských zástavbách.
  • Vyberte si z těch nejunikátnějších a najzvrhlejších nepřátelských sil na světě. Staňte se velitelem Globální brane iniciativy (GDI) nebo bojujte s tajnou partyzánskou armádou Bratrstva NOD.
  • Zcela nové prvky hry pro více hráčů.

    Command & Conquer: Red Alert 2
    Command & Conquer: Red Alert 2 je druhé pokračování subkapitoly Command & Conquer: Red Alert , kde v první části Einstein pomocí stroje času odstranil Hitlera z cesty ještě před tím než začal být v Německu znám. Čili 2. světová válka se vůbec nekonala, ale namísto toho se začala ukazovat pravá tvář komunismu. Bez války proti Německu, silné a ozbrojené Rusko vtrhne do Východní Evropy a snaží se ji ovládnout. Tehdy se začala Vaše válka kde jste museli porazit komunistické nebezpečí ... a vyhráli jste.

    Teď je to tu zase. Stalinovy Rusko bylo součet minule poraženo, ale nový loutkový vládce Romanov není ve skutečnosti takový bezbranný a jeho Světová socialistická aliance je více než jen důstojným soupeřem západním spojencům. Romanov se svými mentálně vylepšenými vojáky napadne USA a je tu nový globální konflikt.

    Romanov má velmi silnou zbraň a tím je jeho pravá ruka Jurij, který je telepaticky nadaný jedinec a právě on zastaví americké atomové rakety pak jako nimi chce USA odvrátit komunistickou agresi. Rakety vybuchnou a USA zůstávají obklíčeno, z obou stran se k němu přibližují ruské jednotky, které psychickou energií dokáží ovládat lidí. Američané musí trpět.

    Invaze začíná v New Yorku, Socha svobody je zničena. A Vy jste právě povolán zpět do aktivní služby, musíte to znovu zastavit.

  • Více budov
  • Více jednotek
  • Rozmanitější boje
  • Dynamická hratelnost
  • Detailní grafika

    Command & Conquer: Renegade
    Nejnovější hra zasazená do známého světa Command & Conquer. Na rozdíl od předchozích realtimových strategií jde tentokrát o trojrozměrnou akční hru. V roli jednotky komanda se zblízka podíváte na území NOD a při plnění propracovaných misí můžete použít spoustu známých bojových prostředků.

  • Trojrozměrná akční hra zasazená do známého světa Command & Conquer
  • Na akci se díváte přímo přes rameno vašeho vojáka
  • Konečně uvidíte zblízka ďábelský chrám NOD, sila vypadající jako obří zasklené bazény osvícené Tiberio či gigantické harvestre při shromažďování toxických minerálů
  • Mnoho propracovaných misí, odehrávajících se na území NOD
  • Široká paleta zbraní, plus možnost využívání mnoha známých bojových jednotek (plamenometný tank, raketová motorka, bugina atd.).

    Command & Conquer: Generals
    Command & Conquer: Generals Vás zavede do světa moderních válečných konfliktů. Vyberte si generála, se kterým budete kontrolovat ohromné armády po celém světě. Velte jedné ze tří unikátních stran, z nichž každá má svoji výzbroj pro boj na zemi i ve vzduchu. Eliminujte opozici v kampani pro jednoho hráče, nebo se vrhněte do globálního multiplayeru. Připravte své síly - je čas na real-time strategii nové generace!

    Command & Conquer Generals: Zero Hour
    Dtadisk Zero Hour obsahuje množství inovací. Na bojiště Command & Conquer dorazili nové technologie a bylo na čase. Jak jinak byste se mohli postavit těm nejlepším počítačovým strategiím světa? I ti nejzkušenější generálové se budou muset učit novou taktiku aby dokázali obstát. Nové jednotky budou využívat laserové, mikrovlnou a satelitní techniky, takže bez nových doktrín se prostě neobejdete .

  • Recenze na Command & Conquer The First Decade

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.