Command & Conquer 4: Tiberian Twilight PC DVD

Cena s DPH
259 Kč
Cena bez DPH: 214 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 48628
Electronic

Command & Conquer 4: Tiberian Twilight [PC DVD]


Uzavření velkolepého příběhu návykové realtime strategie plné dusné atmosféry, mutací a nekonečného soupeření GDI a NOD. Všechny otázky budou zodpovězeny a kámen při tom nezůstane na kameni.

Píše se rok 2062 a lidstvo je na pokraji vyhynutí. Zbývá už jen šest let do doby, než záhadná krystalická struktura Tiberia promění planetu Zemi na neobyvatelné. Dvě soupeřící frakce - Globální obranná iniciativa (GDI) a Bratrstvo NOD-u - se tak nutně ze stejné příčiny ocitají v zoufalé situaci: musí zastavit šíření Tiberia, aby zabránili zkáze lidstva. Nemyslitelné se stane skutečností, když se nevyzpytatelný vůdce Nod Kane vydá do velitelství GDI. Jaké jsou však jeho plány v srdci nepřátelské základny?

Kromě dvou kampaní za obě strany konfliktu, plných gigantických bitev mezi GDI a NOD, v nichž budete moci bojovat samostatně nebo v módě kooperace, nabízí finální díl nový multiplayerový mód 5v5 na bázi plnění stanovených cílů. Mód podporuje týmovou spolupráci a kooperaci a obohacuje hru o společenský realtimová strategický element, který se dosud v sérii Command & Conquer neobjevil.


Recenze na Command & Conquer 4: Tiberian Twilight

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.