Command & Conquer 3: Tiberium Wars CZ PC DVD

Cena s DPH
209 Kč
Cena bez DPH: 173 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 7507
ElectronicCZ dabing

Command & Conquer 3: Tiberium Wars CZ [PC DVD]

Pokračování úspěšné strategie, jejíž příběh se odehrává v roce 2047, kdy se smrtelně jedovatá mimozemská substance Tiberium šíří nekontrolovaně po celé planetě Zemi. Aliance technicky nejvyspělejších států známá jako GDI se snaží šíření Tiberia zastavit, ale naráží na aktivity nepřátel z Brotherhood of NOD, které vede šílený megaloman Kane, jenž hodlá využít Tiberium k transformaci Země a její populace podle svých zvrhlých představ. Tiberium se tak zase po letech stává příčinou globální války, která rozhodne o budoucnosti lidstva, která visí na vlásku.

Tiberium Wars nabízí tradiční akční hratelnost předešlých C & C titulů, kterou podporuje nová AI a špičkové audiovizuální zpracování. Základem hry je dlouhá singleplayer kampaň, v níž na Vás čeká řada misí s odlišnou náplní, v níž budete moci kromě jiného používat tradiční mobilní základny, ION kanóny, ale dojde i na vzájemné kombinování stávajících jednotek. Nechybí ani podpora multiplayeru přes LAN i internet, v jehož rámci je k dispozici je i podpora hlasové komunikace, klanů a nových spectator módů.

Vyzkoušejte si revoluci v RTS průkopnické singleplayerové kampani, která Vás odměňuje podle stylu hraní. Přidejte strategické prvky do hraní budováním mobilních základen, vyzkoušejte velkou sílu iontových bouří na bojišti, nebo si přizpůsobte armádu slučováním jednotek. Bojujte online s voice-over IP, integrovanou podporou klanů a novým spectator módem, který Vám dovolí prožívat RTS jako sport .

Recenze na Command & Conquer 3: Tiberium Wars CZ

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.