Commander in Chief: Geo-Political Simulator 2009 PC DVD

Cena s DPH
129 Kč
Cena bez DPH: 107 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 203700
EN dabing

Commander in Chief: Geo-Political Simulator 2009 [PC DVD]

Myslíte si, že byste mohli řídit zemi lépe než naši volení vůdci? No, jen těžko byste mohli být horší, že? Ve hře Commander in Chief máte šanci dokázat, že byste mohli být lepším prezidentem, premiérem a světovým lídrem.

Čelit musíte stejným komplexním problémům, jaké musí řešit Gordon Brown, nebo prezident Obama každý den. Ekonomika, energetika, národní bezpečnost, terorismus, přírodní katastrofy. Kromě toho, že si své schopnosti vyrovnat se s těmito otázkami, můžete ověřit na domácí půdě, můžete tak učinit i na mezinárodní scéně reakci na opatření přijatá jinými světovými vůdcově. Přesně jako v reálném životě.

Hra Commander in Chief obsahuje detailní 3D mapu světa zobrazující 192 zemí a 8000 míst ve vizuálně příjemném uživatelském rozhraní s více okny. Každá ze zemí obsahuje aktuální údaje o 400 klíčových faktorech, včetně ekonomiky (nezaměstnanost, inflace), energií (ropa, zemní plyn, jaderné, vodní, elektrické, alternativní zdroje energie), měny (úrokové sazby, akciové trhy, platidla), sociální politiky (pojištění v nezaměstnanosti, zdravotní pojištění, sociální zabezpečení), armády (podrobné informace o výzbroji, zbrojní výroby, umístění vojenských základen po celém světě), životního prostředí (emise oxidu uhličitého, kjótské protokoly), kultury (filmová produkce, sport, penetrace internetu ) a mnoha dalších.



  • Jedinečný geopolitický simulátor, 192 zemí, 400 aktuálních faktů, čísla a údaje pro jednotlivé země
  • Údaje z více než 50 mezinárodních organizací včetně NATO, OSN, OPEC, WHO, G7
  • V režimu"Free Game" je Vašim cílem udržet se u moci tak dlouho, jak je to jen možné a rozšiřovat svůj vliv po celém světě.
  • Režim"Misions" nabízí několik scénářů a misí s různými úrovněmi obtížnosti a se specifickými cíli jako jsou nové volby, vojenská invaze, energetické krize, teroristický útok.
  • Multiplayerový režim"War Game" můžete hrát sám, nebo s až 16 jinými hráči online a konfrontovat se navzájem vojenskými operacemi probíhajícími v reálném čase

  • Recenze na Commander in Chief: Geo-Political Simulator 2009

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.