Company of Heroes 2 PC DVD

Cena s DPH
339 Kč
Cena bez DPH: 280 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 206918
SEGACZ titulky

Company of Heroes 2 [PC DVD]

V nejtemnější hodině lidstva jste velitelem sovětské Rudé armády, zatažené do brutální války a musíte bránit matičku Rus od nacistických okupantů. Píše se rok 1941 a začíná to, co se stane nejkrvavějším konfliktům 2. světové války s výsledkem více než 14 milionů padlých.

Staňte se svědky úsilí Rudé armády, od blízkosti porážky po jejím neuvěřitelné vítězství nad Německem, v tom nejnáročnějším a nejnákladnějším vojenském představení na východní frontě. Vaše vojenská taktika může naklonit rovnováhu tohoto konfliktu na Vaši stranu. Zapojte se do taktických bojů, z nichž vyjdete jako vojevůdce a panujte mocí Sovětského impéria na své cestě do Berlína.



  • Nejlépe hodnocená strategická hra všech dob se vrací v pokračování s inovativním válečným zážitkem, který nově definuje žánr strategických her.
  • Essence Engine 3.0 je špičková technologie, která zvyšuje grafickou kvalitu a přesnost smrtelného boje s bezprecedentním TrueSight systémem, který změní strategický boj navždy.
  • Převezměte velení nad Rudou armádou na východní frontě a odrazte nacistických útočníků v tomto souboji ideologií.
  • Rozvíjejte a využívejte své nové velitelské schopnosti a zažijte zblízka každodenní brutalitu války prostřednictvím nové dynamické taktiky boje.
  • Skvělý kompetitivní a kooperativní multiplayer, kteří fanoušci zcela samozřejmě očekávají od této vysoce kvalitní a kritikou uznávané série .

  • Titul obsahuje následující jazykové lokalizace:
    CZ titulkyEN dabingPL dabing

    Recenze na Company of Heroes 2

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.