Company of Heroes 2 CZ (Platinum Edition) PC DVD

Cena s DPH
389 Kč
Cena bez DPH: 321 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 348519
BandaiCZ titulky

Company of Heroes 2 CZ (Platinum Edition) [PC DVD]


Balení obsahuje základní hru Company of Heroes 2 CZ a datadisky Company of Heroes 2: The Western Front Armies CZ a Company of Heroes 2: Ardennes Assault CZ a Company of Heroes 2: The British Forces CZ.


Company of Heroes 2 CZ
V nejtemnější hodině lidstva jste velitelem sovětské Rudé armády, zatažené do brutální války a musíte bránit matičku Rus od nacistických okupantů. Píše se rok 1941 a začíná to, co se stane nejkrvavějším konfliktům 2. světové války s výsledkem více než 14 milionů padlých.

Staňte se svědky úsilí Rudé armády, od blízkosti porážky po jejím neuvěřitelné vítězství nad Německem, v tom nejnáročnějším a nejnákladnějším vojenském představení na východní frontě. Vaše vojenská taktika může naklonit rovnováhu tohoto konfliktu na Vaši stranu. Zapojte se do taktických bojů, z nichž vyjdete jako vojevůdce a vládněte mocí Sovětského impéria na své cestě do Berlína.


  • Nejlépe hodnocená strategická hra všech dob se vrací v pokračování s inovativním válečným zážitkem, který nově definuje žánr strategických her.
  • Essence Engine 3.0 je špičková technologie, která zvyšuje grafickou kvalitu a přesnost smrtelného boje s bezprecedentním TrueSight systémem, který změní strategický boj navždy.
  • Převezměte velení nad Rudou armádou na východní frontě a odrazte nacistických útočníků v tomto souboji ideologií.
  • Rozvíjejte a využívejte své nové velitelské schopnosti a zažijte zblízka každodenní brutalitu války prostřednictvím nové dynamické taktiky boje.
  • Skvělý kompetitivní a kooperativní multiplayer, kteří fanoušci zcela samozřejmě očekávají od této vysoce kvalitní a kritikou uznávané série .


    Company of Heroes 2: The Western Front Armies CZ
    Company of Heroes 2: The Western Front Armies představuje frakce spojeneckých jednotek a Wehrmachtu veteránem Company of Heroes 2 i nováčkům.

    Company of Heroes 2: The Western Front Armies Vás zavede na západní frontu, který byl poprvé představen v původní kritikou oceněné hře Company of Heroes . Hra představuje také dvě jedinečné armády, US Forces a německé Oberkommando West. Každá z armád má odlišné možnosti taktické hratelnosti, nové pěchotní jednotky, zbraně, vozidla, schopnosti a vylepšení v celkem osmi multiplayerových mapách vysazených na západní frontu. Rozšíření The Western Front Armies také obsahuje nový systém postupu hrou, který do hry přináší další jedinečný obsah a umožňuje Vám ponořit se hlouběji do taktických a strategických aspektů hry než kdykoliv předtím.

    Všichni hráči Company of Heroes 2 mohou bojovat na 31 mapách (kromě více, než 1000 komunitních map dostupných na Steam Workshop) v automaticky vyhledaném multiplayerovém zápase a to i bez ohledu na to, jaký herní obsah vlastní, i kdyby si právě koupili jen nový přídavek The Western Front Armies.


  • Expediční jednotky spojenců a Wehrmachtu, přičemž obě frakce mají odlišné schopnosti a mechanismy.
  • Zcela nové pěší jednotky a vozidla s různými schopnostmi.
  • 12 map umístěných na západní frontě.
  • Nový strom postupu hrou s vlastními veliteli a jedinečným odemykatelným obsahem.
  • Automatické vyhledávání zápasů proti celosvětové komunitě CoH (23 map) a stávajícím armádám (ruská a německá).
  • Hrajte proti AI, nebo s kamarády na vlastních mapách.


    Company of Heroes 2: Ardennes Assault CZ
    Company of Heroes 2: Ardennes Assault představuje trýznivou novou kapitolu úspěšné série . Tato vzrušující kampaň, která pokračuje v příběhu druhé světové války, Vás vrhne přímo doprostřed bitvy, kterou Churchill kdysi popsal jako"... nepochybně tu největší americkou bitvu války". Tento klíčový střet se proslavil pod názvem Bitva v Ardenách.

    Ujmete se velení amerických spojeneckých vojsk, které čelí taktickým výzva a nemilosrdné zemi během překvapivého útočného manévru ze strany nelítostného a znovu vzkříšeného Oberkommanda West. Sledujte očima tří různých velitelem jak se odehrává bitva v Ardenách, zažijte z první ruky jedinečné boje, které ve válce museli vybojovat a to, jak vaše činy ovlivní jejich budoucnost. Krutá válečná pravda je taková, že skutečně v bezpečí není nikdo a Vaše jednotky nejsou žádnou Výjimkou. Staňte se svědky jejich hrdinství proti nesmírné přesile a bojujte o nadvládu nad strategicky klíčovou oblastí Arden.


  • Ujměte se velení strategického pokrytí klíčových lokalit na mapě během bitvy v Ardenách. Zvolte si pořadí, v jakém chcete mise hrát, poražte silnou německou armádu a zvraťte průběh války.
  • Zapojte se do dynamické kampaně v Ardenách, která se skládá z 11 misí a 7 střetů podle skutečných událostí. Kampaň postupuje s dynamickými bonusovými úkoly, které se mění při každém proběhnutí, díky čemuž zažijete dosud nevídanou opětovnou hratelnost.
  • Velte všestranné letecké jednotce, neúnavné mechanizované pěchotě a těžké podpůrné jednotce a vyberte si, kterou na danou misi nasadíte. Každá jednotka je pod velením 3 různých důstojníků, z nichž má každý svůj vlastní styl, perspektivu i schopnosti.
  • Buďte opatrní se svými strategickými rozhodnutími, protože výsledky a celkové zdraví jednotky se přenášejí mezi misemi. Získané zkušenosti mohou zvýšit celkovou účinnost jednotky, zatímco ztráty snižují její celkové zdraví. Pokud se o své jednotky nebudete dobře starat, přijdete o ně nadobro. Vaše rozhodnutí mají rozhodující vliv na výsledek bitvy!
  • Upravte si všechny 4 jedinečné schopnosti jednotky pomocí až 6 volitelných vylepšení. Jedinečný strom schopností nabízí 72 úrovní vylepšení, které vám umožňují specializovat svých velitelů během kampaně.


    Company of Heroes 2: The British Forces CZ
    Představuje dokonalý vstupní bod do žijící komunity kolem Company of Heroes 2 . Zahrajte si za neporazitelná Brity a jejich nesourodou vojenskou posádku. Tato armáda je zajímavá svou rozmanitostí, neboť zahrnuje Angličanů, Velšané, Irů a Skotů, také zde najdete zástupců dělnické třídy, ale i elitu Spojeného království. Tato různorodá směska pod vedením Winstona Churchilla zahodila rozdíly za hlavu a stala jedním z posledních západnoeurópskych, který se dokázal postavit síle zemí vosy, při čemž vedla finální útok s ostatními spojeneckými vojsky.

    Britská armáda představuje zcela nové možnosti taktizování, které se odvíjejí od nového technologického stromu, budete mít možnost použít nové pěchoty, týmové zbraně, vozidla, vylepšení, velitelů s ojedinělými schopnostmi a dohromady osmi novými mapami pro více hráčů, která vyobrazují historické bojiště. Bitvy budou dosahovat úplně jinou autenticitu díky motion-capture přidaným ke všem animacím, tato vylepšení budou viditelné i při ostatních armádách z Company of Heroes 2 .


  • Užijte si nový technologický strom, který Vás vyzve k vážení proti sobě stojících kompromisů mezi mobilitou a obranou, díky čemuž budete mít přístup ke dvěma různým frakcím místo jedné. Překvapte vašich protivníků volbou rozvoje a otevřenou konfigurací pozdějších fází hry.
  • Od plamenometný tanku Churchill Crocodile, až po RAF, tato frakce představí nové mechaniky hratelnosti díky 15 unikátním jednotkám. Nové schopnosti velitelů se zakládají na inscenovaných událostech, díky kterým naplno využijete dělostřelectvo a letectvo.
  • Díky motion-capture bude na bojiště vnesen nový život, který bude aktualizován při všech armádách.
  • Do sbírky si přidáte 8 nových map.

  • Titul obsahuje následující jazykové lokalizace:
    CZ titulkyEN dabingPL dabing

    Recenze na Company of Heroes 2 CZ (Platinum Edition)

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.