Far Cry Compilation[PS3]-BAZAR (použité zboží)

Cena s DPH
459 Kč
Osobitní režim 0% DPH
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 360696
Ubisoft

Far Cry Compilation[PS3]-BAZAR (použité zboží)

  • hra je z výkupu a je 100 % funkení a odzkoušená
  • obal bez poškození, médium bez škrábanců
  • smluvní záruka 12 měsíců

Popis nového produktu:

Balení obsahuje hry Far Cry 2 , Far Cry 3 a Far Cry 3: Blood Dragon.

Far Cry 2
Far Cry 2 je očekávaným pokračováním oceňovaného prvního dílu , které Vás přenese do krásného a nepřátelského světa Afriky. Hra přináší otevřenou hratelnost, která Vám umožňuje hrát hru způsobem, jaký si vyberete a volby, které provedete, ovlivní, kde Vás hra zavede.

Speciálně pro hru Far Cry 2 byl vyvinut engine Duni. Dunia mimo jiné přináší realistické, interaktivní prostředí, speciální efekty, střídání dne a noci a inteligentní nepřátelské AI.

Děj hry se odehrává ve fiktivní oblasti Afriky, kde se nacházíte mezi dvěma soupeřícími frakcemi ve válce. Vývojářský tým strávil filmováním a fotografováním v Africe hodně času, aby zachytil všechny detaily země a původní přírodu. Výsledkem je obrovská herní oblast, rozlehlá až 50 km2 s džunglemi a savanami. V průběhu hry potkáte volně žijící zvířata, jako jsou zebry, buvoli a Vy i Vaši nepřátelé s nimi můžete interagovat.

Far Cry 2 se vyznačuje neuvěřitelnou úrovní detailů a realismu, s minimálním herním rozhraním pro snadnější ponoření se do děje. Například k navigaci je nutná herní mapa, Vaše zbraně se časem rozpadnou a oheň se šíří podle směru a rychlosti foukání větru a také podle materiálu.

Každá z akcí, kterou provedete se odrazí na prostředí a změní obsah hry. Pro dokončení svých misí, musíte poštvat nepřátel proti sobě, s využitím strategie a svých schopností.

Hra Vám nabízí širokou škálu zbraní, od mačety pro boj zblízka po ostřelovací pušku, kterou můžete nepozorovaně likvidovat nepřátele z dálky. Jak se zbraně v průběhu času používáním rozpadají, mohou se zaseknout, nebo Vám v ruce dokonce explodovat. Ve hře existuje také široká škála vozidel, jako jsou kamiony, auta, čluny a větroně, které Vám umožňují jezdit, létat, klouzat a vznášet se nad otevřenou krajinou.

Far Cry 2 podporuje multiplayerový režim až pro 16 hráčů a má čtyři herní módy (Deathmatch, Team Deathmatch, Capture the Diamond, a Uprising). Vyberte si ze šesti různých tříd, z nichž každá má svou vlastní sadu výhod a nevýhod. Stejně jako v singleplayer režimu, i multiplayerové módy nabízejí dynamické prvky, takže každá hra je zcela jedinečná.

  • střílečka z pohledu první osoby, která Vám nabízí herní zážitek s otevřeným koncem.
  • Cestujte po krásné detailních džunglích a savanách Afriky.
  • Používejte širokou škálu zbraní a různých vozidel.
  • Dynamické prostředí, včetně střídání dní a nocí a revoluční zpracování ohně šířící se nejen dle směru a rychlosti foukání větru, ale také materiálu.
  • Online multiplayer podporuje až 16 hráčů.

    Far Cry 3
    Ve hře Far Cry 3 si obujete boty Jasona Brodyho, muže, který se ocitne sám na konci světa na tajemném tropickém ostrově odříznutý od civilizace. V tomto divokém ráji, kde jsou bezpráví a násilí jediné jistoty, budete Vy diktovat, kdy, kde a jak se budou vyvíjet události hry. Svou cestu přes ostrov si musíte prosekat, proplížit a prostřílet ve světě, který ztratil smysl pro to, co je správné a co špatné.

  • Ostrov ve hře Far Cry 3 Vás vtáhne do bohatého a úžasně zpracovaného prostředí, plného zajímavých postav, lokalit na přezkoumání a výbušných bojů.
  • Vyrovnat se s temnou stránkou lidstva na tropickém ostrově musíte úplně sám. Jak Jason Brody se musíte chovat podle toho, jak se dozvídáte více o hrůzách, které se odehrávají na ostrově.
  • Far Cry 3 se odehrává ve světě možné reality, kam se události prenieli rovnou z titulních stran novin.
  • Přirozené prostředí je nástroj, který musíte používá k přežití, improvizované útoky, nebo oklamání nepřítele. Hratelnost odráží rozsah příležitostí a rozmanitost, jakou dokáže poskytnout pouze tento typ prostředí.

    Far Cry 3: Blood Dragon
    Je čas najít nové cesty vedoucí k míru. Americká armáda kyborgů zřejmě našla řešení, kterým je biologická zbraň z odlehlého ostrova. Vaším úkolem je získat informace a zjistit, co se vlastně děje.

    Armádu zuřivých zabijáckých kyborgů, zmutovaných vědců, kovových žraloků a nelítostných draků, kteří mají namísto očí lasery, může zastavit jen jediná síla-Vy. Jmenujete se seržant Rex Power Colt a jste kybernetickým komandem typu 4. Připravte se na boj v bizarním otevřeném ostrovním světě, ve kterém jste díky sedmým zcela upravitelným zabijáckým zařízením nejnebezpečnějším vojákům ze všech. Likvidujte nepřátele ninjovská hvězdicemi, pistolemi zda starými dobrými výbušninami. Váš boj, Vaše způsoby, jejich problém.

    V kůži seržanta Rexe Colta jste napůl člověkem, napůl strojem, ale hlavně Američanům. Jste nejmodernějším kybernetickým agentem typu 4, jehož misí je ... pomsta. Jste v akci, abyste dostali svého starého velícího důstojníka spolu s jeho praporem nelítostných zabijáckých kyborgů. Nezastavíte se, dokud svou roli nesplníte.

    Hollywoodská akční ikona Michael Biehn (Terminátor, Vetřelci, Propast), se vrací v sci-fi tajné budoucnosti ve stylu osmdesátých let, v níž se setkávají kyborga s mutanty. Vypněte video, zapojte videohru a užijte si vzrušení ze hry Far Cry 3: Blood Dragon v skutečném stereofonním ozvučení.

  • Far Cry 3: Blood Dragon je kybernetická střílečka.
  • Vítejte v budoucnosti, jak ji viděli v 80. letech. Píše se rok 2007 a vy jste seržant Rex Colt, kybernetické komando typu 4. Vaším úkolem je získat dívku, zabít padouchů a zachránit svět.

  • Recenze na Far Cry Compilation[PS3]-BAZAR (použité zboží)

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.