Air Conflicts: Vietnam (Ultimate Edition) + Air Conflicts: Pacific Carriers (PlayStation 4 Edition) PS4

Cena s DPH
589 Kč
Cena bez DPH: 487 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 354930
EN dabing

Air Conflicts: Vietnam (Ultimate Edition) + Air Conflicts: Pacific Carriers (PlayStation 4 Edition) [PS4]


Zažijte explozivní vzdušnou akci, vysoko v oblacích nad historickými bojišti, které jsou roztroušeny mezi dvěma různými válkami. V Air Conflicts Double Pack jsou zkombinovány obě části hry pro konzole PlayStation 4 - Air Conflicts: Vietnam (Ultimate Edition) , i Air Conflicts: Pacific Carriers (PlayStation 4 Edition) .


Air Conflicts: Vietnam (Ultimate Edition):

Vietnamská válka. Píše se rok 1965. Konflikt, který začal před 20 lety dosahuje vrcholu. Vietnam je rozdělena země. Komunistický Sever bojuje proti anti-komunistickému Jihu v hrozivé občanské válce.

USA jsou ve studené válce se Sovětským Svazem a ve snaze demonstrovat svou moc a zájmy se rozhodnou podpořit Jižní Vietnam v boji proti komunistickým jednotkám Vietcongu.

Zažijte příběh Joea Thompsona, statečného pilota US Air Force během Vietnamské války. Do Vietnamu se dostal mezi prvními. Je mladý, talentovaný a svědomitý. Voľa sloužit své vlasti a pomáhat lidem je jeho životním posláním.

Sedněte si do kokpitu proudových letadel a helikoptér, strojů, které byly poprvé v historii použity ve Vietnamské válce a zažijte letecké souboje spolu s Joem na jeho cestě stát se leteckým esem.

Během této války musí ale Joe čelit zkoušce. To co zažije ve Vietnamu, změní jeho život navždy, stejně jako se změní i jeho vztah k rodině na jiném kontinentu, která sleduje jeho mise z dálky. Být spolu v kontaktu mohou jedině prostřednictvím dopisů ...


  • Zažijte Vietnamskou válku, jednu z nejničivějších válek všech dob, na vlastní kůži a sledujte osudy statečných pilotů US Air Force.
  • Ponořte se do emotivního příběhu a kromě hrdinských momentů zažijte i temné stránky války.
  • Kromě stíhacích misí musíte plnit i zcela nové, speciální mise, šité na míru pro piloty vrtulníků, ve kterých musíte použít celou výbavu vrtulníků.
  • Místo toho, abyste ovládali jen jedno letadlo, můžete ovládat každé letadlo ve Vaší letky v příslušných misích.
  • Všechny možné kombinace letadel a zbraní (a také kombinace vrtulníků a a zbraní) jsou založeny na skutečných předlohách.
  • Každé letadlo může být vybaveno pouze omezeným množstvím munice. Tomuto omezení se můžete vyhnout přepínáním mezi různými letadly letky.
  • Hrajte různé singleplayerové a inovativní multiplayerové režimy.
  • Hra obsahuje více než 20 letadel a vrtulníků.



    Air Conflicts: Pacific Carriers (PlayStation 4 Edition):

    Hra Air Conflicts: Pacific Carriers je historický arkádový simulátor odehrávající se během 2. světové války. Zaujměte své místo v kokpitu a zažijte intenzivní letecké souboje.

    Bojujte jako Lucas Stark, odvážný a vlastenecký admirál amerického námořnictva, za ideály své země ve válce, která ho navždy změní. Zažijte druhou stranu konfliktu v japonské kampani v roli Hideakiho Hashimoto, japonského admirála odhodlaného dobýt Pacifik a přinést slávu císaři Japonska a sobě samému.

    Jako velitel letadlové lodi v Pacifiku máte kontrolu nad celou letkou letadel, mezi kterými můžete takticky přepínat, abyste mohli kontrolovat hladinu munice a získat nadvládu nad nebem a mořem na takových místech, jako jsou Pearl Harbour, Midway a ostrov Wake. Zapojte se do hluboké singleplayerové kampaně, nebo bojujte proti svým přátelům ve vysoce kompetitivním multiplayerovém režimu.


  • Staňte se svědkem dobrodružství admirálů Lucase Starka a Hideakiho Hashimoto, velitelů letadlových lodí v Tichém oceánu během druhé světové války.
  • Převezměte kontrolu nad lodními dělovými věžemi v režimu Survive.
  • Dávejte si pozor na nepřátele a objevujte nové mise.
  • Místo toho, abyste ovládali jen jedno letadlo můžete ovládat všechna letadla ve Vaší letce v příslušné misi.
  • Každé letadlo může být vybaveno pouze omezeným množstvím munice, co od Vás vyžaduje strategickou kontrolu nad různými letadly letky.
  • Hra obsahuje celkem 3 letadlové lodě, 22 bitevních lodí a 13 letadel.



  • Recenze na Air Conflicts: Vietnam (Ultimate Edition) + Air Conflicts: Pacific Carriers (PlayStation 4 Edition)

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.