Crackdown CZ & Mass Effect (Double Pack) XBOX 360

Cena s DPH
259 Kč
Cena bez DPH: 214 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 328131
Microsoft

Crackdown CZ & Mass Effect (Double Pack) [XBOX 360]


Balení obsahuje hry Crackdown CZ a Mass Effect .


Crackdown CZ
Hra Crackdown posouvá hybridní akční žánr na novou úroveň uvedením vůbec prvního skutečně trojrozměrného bojiště, vysoce inovativní kooperativní hratelnosti a rozsáhlého systému interakce, to vše v masivním a vysoce stylizovaném městském prostředí. Vaším úkolem je zaútočit na nejsilnější organizované zločinecké syndikáty jaké kdy existovaly. Návrat do původního stavu je jediným cílem. Musíte zakročit proti kriminalitě, rozluštit organizaci gangů a odstranit šéfy. Všechny strategie a taktiky jsou přijatelné za předpokladu, že dokážete vyčistit ulice.

Potulujte se virtuálním městem, které Vám umožňuje prozkoumat a využívat celou šířku, výšku a hloubku prostoru. Čeká na Vás volná hratelnost, špičková akce a možnost vůbec poprvé v tomto žánru připojit se ke kamarádovi a potlačovat trestnou činnost v online kooperativní hře.


  • Od Davea Jonese, kreativního duchovního otce her Grand Theft Auto a Lemmings přichází Crackdown, výbušné dílo odehrávající se otevřeném světě s volnou hratelností nové generace.
  • Využívaje výkon konzole Xbox 360 Vám Crackdown umožňuje prosazovat spravedlnost v masivní kriminální metropoli, monstrózní a detailní zároveň. Jedinečný styl prezentace využívá vysoce stylizovanou renderovací techniku, která mění hru na živý grafický román.
  • Dynamická kooperativní hratelnost přináší dvojnásobnou dávku krveprolití, akce a intenzity.
  • Poprvé v historii bylo městské hřiště vytvořeno s cílem povzbudit Vás, abyste prozkoumali a plně využili šířku, hloubku a výšku města. Veďte válku proti syndikátem účastí ve vysokooktanový honičkách s použitím jakékoliv vhodné trasy do, kolem, přes, nad, pod, nebo přímo přes prostředí. Je jen na Vás, abyste rozhodli, jak nejlépe dokončit nelineární mise nesčetnými divokými a kreativními způsoby.
  • Všechny strategie a taktiky jsou přijatelné za předpokladu, že dokážete vyčistit ulice rozpoutáním úžasných schopností každého z Agentů. Rozvíjením a zdokonalováním svých herních dovedností se zlepšují igenetické tendence Vašeho Agenta, což Vám umožňuje využívat jeho plný potenciál. Můžete běžet oslnivou rychlostí, skoky popírat gravitaci, ovládat nejneuvěřitelnější zbraně, předvádět nemožné automobilové manévry, pohybovat s masivními objekty a tlouci silou schopnou drtit kosti.
  • Více než 100 licencovaných skladeb, klenoucích se přes širokou škálu stylů a žánrů, dává zvukovou identitu postavám a lokalitám. V kombinaci s prostorovým zvukem 5.1 nové generace dokážete poznat jen z hudby a zvukových efektů, který zločinecký syndikát se blíží Vašim směrem.
  • Máte málo munice? Žádný problém. Díky úžasnému množství rekvizit a hlubokému fyzikálnímu systému můžete využít vše, co dokážete dostat do ruky od popelnic, vozidel a dokonce i lidi, jako zbraň, abyste dokázali vyčistit ulice od trestné činnosti. V Crackdown mají Vaše činy delší trvání, než dokud jen odběhnete po nejbližší blok. Chcete-li například nakupit barikádu z vozidel a musíte se vydat po další vozidla, bude Váš výtvor na místě, i když se vrátíte, protože hra reaguje na to, jakým způsobem hrajete. V Crackdown můžete používat svět jako velkou chemickou sadu, kde jsou možnosti nekonečné a výsledky divoké.


    Mass Effect
    Mass Effect je sci-fi akční RPG od kritikou oceňovaného vývojáře sérií Jade Empire , Star Wars: Knights of the Old Republic , Neverwinter Nights a < u> Baldurs Gate . Mass Effect přináší uchvacující příběhový herní zážitek s ohromující vizuální věrností.

    Vaším úkolem prvního lidského Spectera, zapřisáhlého ochránce galaktického míru, je zastavit postupující vojska legendárního agenta, který přešel na stranu nepřátel. Jak ale vedete svůj elitní tým přes nepřátelské mimozemské světy, objevíte, že skutečná hrozba je mnohem větší, než si kdokoliv dokázal představit.


  • Určitě osud lidstva jako velitel elitní taktické úderné jednotky na pozadí epického galaktického konfliktu. Mass Effect Vás vezme do nových hlubin akčního RPG s hratelností založenou na volbách.
  • Při ochraně galaktického míru a získávání si respektu pro lidstvo odhalíte existenci většího konfliktu mezi organickým životem a umělou inteligenci. Vaše rozhodnutí a činy utvářejí osud celého života v galaxii a současně povyšují lidstvo až na vrchol galaktické civilizace pomocí ušlechtilých prostředků, nebo tyranie ve hře Mass Effect, první z v epické trilogie . Staňte se středobodem strhujícího příběhu, ve kterém musíte bojem proti mimozemských formám života zachránit galaxii.
  • Mass Effect využívá týmový taktický bojový systém v reálném čase. Ponořte se do intenzivních, náročných a vzrušujících soubojů.
  • Kromě hlavní osy příběhu hry můžete navštívit velké množství neznámých, neprozkoumaných planet, které nejsou přímo vázány k hlavnímu příběhu. Kdykoliv během kampaně se můžete vydat prozkoumat jednu z těchto planet, abyste odhalili nový mimozemský život, zdroje, zničené civilizace, nebo výkonné technologie.
  • Mass Effect představuje rozsáhlé obsazení digitálních herců, se kterými se setkáte ve formě NPC, nepřátel, nebo členy Vaší jednotky. Každý má reálné pohyby obličeje i celého těla a pokročilý dialogový systém jim dává poutavé osobnosti.
  • Vyberte si z celé řady ohromujících, fotorealistických postav na začátku hry a později jim můžete zvyšovat různé statistiky, které mají vliv na jejich výkonnost v průběhu hry. Zařízení, zbraně a brnění, které získáte ve hře mění vzhled Vašich postav.
  • Mass Effect Vám díky využití výkonu konzoly Xbox 360 přináší vzrušující nové zážitky, včetně fotorealistické grafiky s vysokým rozlišením. Režim online Vám nabízí množství funkcí, včetně prémiového obsahu ke stažení a podporu achievmenty prostřednictvím služby Xbox Live.

  • Recenze na Crackdown CZ & Mass Effect (Double Pack)

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.