Crash Bandicoot: Mind Over Mutant XBOX 360

Cena s DPH
649 Kč
Cena bez DPH: 536 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 39512
Sierra

Crash Bandicoot: Mind Over Mutant [XBOX 360]



Další dobrodružství Crashe Bandicoota navazuje herně i příběhově na předchozí titul Crash of the Titans . Opět se tedy podíváte na ostrov Wumpa Island, který již avšak nebude mít podobu striktně oddělených lokací, které se tvářily jako samostatné úrovně. Herní svět sice bude rozdělen na oblasti, ale ty budou volně přístupné a jednotlivé úkoly v nich budete plnit postupně podle toho, jak budete získávat nové schopnosti.

Nové schopnosti bude Crash získávat v podobě ovládnut mutantů, jejichž může schovávat do smyšlené kapsy, aby je pak v pravý okamžik vytáhl a použil. Nejprve však musí každého mutanta ovládnout, přičemž tento proces bude fungovat velmi podobně jako ovládání titánů v předchozí hře.

I tak se ve hře pár nových prvků objeví. Patří k nim sada nových pohybů, Crash bude moci slézat stěny, kopat do země pro bonusy a používat nový systém protiútoků a úhybných manévrů. Poprvé v rámci série bude hra podporovat kooperaci, přičemž druhý hráč bude ovládat Crashovu sestru Coco, která kromě jiného disponuje speciální schopností Treasure Hunt, a pouze s její pomocí se tedy dostanete ke opravdu speciálním bonusům a pokladům.

Recenze na Crash Bandicoot: Mind Over Mutant

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.